T-Spoon DJ Squad boeken?

tspoon-dj-squad-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

icon-notice

Opmerking

MC en DJ

T-Spoon DJ Squad boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie T-Spoon DJ Squad

Met de zomer en het festivalseizoen voor de deur hoeft feestend Nederland niet langer meer te zoeken naar de ultieme party DJ/MC act. De vele 90’s feesten en foute feesten worden op hun wenken bediend met TSpoon DJ Squad. Zij lezen het publiek als geen ander en het Wheel Of The 90’s laat het publiek bepalen… Het dak gaat eraf!

Boekingen T-Spoon DJ Squad

Een uur lang hits, feest en natuurlijk het Wheel Of The 90s, waarbij deze twee energieke vakidioten, samen met het publiek het rad draaien en afwachten of dit een prijs wordt of een hele andere style van muziek. Norman achter de Wheels of plastic en Ivan de MC voor de interactie met het publiek. Natuurlijk word je door TSPOON DJ SQUAD bedient met de vetste hits uit de 90’s en/of 00’s, of een knapperige bootleg geserveerd op een bedje van dikke party beats.

En net wanneer je denkt dat het na een polonaise niet gekker kan, knalluh ze door met een meezinger van Blöf, of zetten ze het publiek op scherp met een eigen remix van #TDS; kortom … Feest Garantie!!Een sit-down, het publiek gaat Van Links naar Rechts, Springen en Zingen tijdens deze fissa der herkenning.met gierende banden grijpen ze je bij je lurven. De grootste T-Spoon hits komen uiteraard ook voorbij tijdens dit uur van waanzin. Stil staan is simpelweg geen optie wanneer je TSPOON DJ SQUAD op het podium hebt staan!!

Kom in de stemming

T-Spoon DJ Squad boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
765 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om T-Spoon DJ Squad te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u T-Spoon DJ Squad wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met T-Spoon DJ Squad viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u T-Spoon DJ Squad online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

T-Spoon DJ Squad boeken

Dus bent u benieuwd hoe u T-Spoon DJ Squad kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

T-Spoon DJ Squad boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!