Whigfield boeken?

whigfield boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Whigfield boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Whigfield

Sannie Charlotte Carlson, werd geboren in Skaelskor, Denemarken. Voor het zingen werkte Sannie als een zeer succesvol model en studeerde ze muziek. Vervolgens ontmoette ze de producer Larry Pignagnoli. De naam Whigfield is een eerbetoon aan Sannie’s pianoleraar.

De singles ‘Another Day’ en ‘Think Of You’ stonden zowel in de top-10 in Duitsland, Nederland als in vele andere Europese landen. Naast deze twee nummers bevat het album “Whigfield” de prachtige ballad ‘Close To You’.

Boekingen Whigfield

De meest succesvolle release van de wereldwijde hit ‘Saturday Night’, haar debuutsingle, bleef echter 11 weken op de nummer-1 positie in de Spaanse hitlijsten en werd ook een enorme hit in Duitsland, Italië, Zwitserland, Zweden, Denemarken, Portugal en in de UK. Er zijn meer dan 2 miljoen exemplaren van dit nummer verkocht.

Kom in de stemming

Whigfield boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Whigfield te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Whigfield wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Whigfield viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Whigfield online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Whigfield boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Whigfield kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Whigfield boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!