The Boyband Battles boeken?

The-Boyband-Battles-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

The Boyband Battles boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie The Boyband Battles

Je favoriete boybands zijn terug! Maar welke boyband was nu eigenlijk de beste? Zing, dans en battle mee met dé boyband tribute die oude tijden doet herleven: The Boyband Battles!Wie zong er niet mee met de hits van The Backstreet Boys, Take That, NSYNC en Boyzone, en zwijmelde weg bij een poster van de verschillende boybands? Gillende, huilende en flauwvallende fans. Typisch de jaren negentig. Boybands namen de wereld over en veroverden de harten van een miljoenenpubliek.

Nu is het throwback time! Met vier man sterk zorgt deze boyband act ervoor dat het dak er gegarandeerd vanaf gaat en wordt er, samen met het publiek, voor eens en voor altijd uitgemaakt wat de beste boyband was.

Boekingen The Boyband Battles

Ook de jongere boyband fans worden niet vergeten. Zo is er ruimte voor hedendaagse boybands als One Direction, maar wordt het publiek ook mee terug genomen in de tijd, naar hoe het allemaal is begonnen voor de boybands. Met een heuse throwbackmedley nemen de mannen je mee naar de tijd van The Beatles en The Jackson Five. Zo is het voor iedereen een feest der herkenning, waar je naar hartenlust mee kunt zingen en dansen op de hits en choreografieën in een hedendaags jasje. De kostuums en gepolijste stemmen van deze vier gerenommeerde zangers/entertainers uit de showbizz zorgen voor een niet te evenaren show van wereldklasse!

Kom in de stemming

The Boyband Battles boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om The Boyband Battles te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u The Boyband Battles wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met The Boyband Battles viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u The Boyband Battles online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

The Boyband Battles boeken

Dus bent u benieuwd hoe u The Boyband Battles kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

The Boyband Battles boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!