The Chicklets boeken?

the chicklets boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

The Chicklets boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie The Chicklets

Een samenwerking van de meest ruige rock chicks die Nederland de afgelopen 20 jaar heeft voortgebracht. Vijf vamps die muziek als primair bestaansrecht beschouwen en er alles voor over hebben om de luisteraar in totale verbijstering achter te laten. ‘The Chicklets’ brengen een mix van dampende riffs, een weergaloze liveshow en geweldige podiumpersoonlijkheden. Dames die je niet meer wijs hoeft te maken hoe rock ’n roll werkt en die de muzikale uitdaging nooit uit de weg zijn gegaan.

We noemen Manuela Kemp. Sinds 1987 operationeel als zangeres en entertainer. Toerde met Ramses Shaffy en Suzanne Klemann, was de nimmer verzakende spil achter ‘De Vrienden Van Amstel Live’ en is sinds 1996 volwaardig lid van ‘Girls Wanna Have Fun’. Zingt, acteert, presenteert en laat in alles wat ze doet die onbeschrijflijke indruk achter. Rauw. Echt. Muzikaal. Een drie-eenheid die nog eens fijntjes wordt onderstreept op haar album ‘Slapeloze Nachten’.

Bij The Chicklets wordt ze bijgestaan door een gevestigde orde. Mieke Stemerdink van ‘De Gigantjes’ met ook een gigantisch trackrecord. Toerde van Amsterdam tot Soedan en stond in de kleinste nachtclubs tot aan ‘North Sea Jazz’. Haar solo-carrière zweeft tussen theater en diverse muzikale genres. Met een voorliefde voor Nina hagen… Unbeschreiblich Weiblich!

Boekingen The Chicklets

De buitenlandse inbreng van The Chicklets is Janice Williams. Geboren in Californië en daar breed muzikaal geschoold. Na muzikale omzwervingen beland in Nederland en hier uitgegroeid tot een veelgevraagd muzikante. In studio’s, bij bands en haar eigen projecten. Janice houdt van een muzikale spagaat. Bij The Chicklets is dat alleen maar een welkome eigenschap.

Het vijftal wordt gecompleteerd door ‘Bombitas’ Inge Bonthond en Lies Schilp. Als oprichtster van ‘Girls Wanna Have Fun’ en coach van de tv hit X Factor is Lies’ staat van dienst nog steeds groeiende. Kwam in het circuit Inge tegen die hits scoorde met ‘The Frog’ en ‘I’ve Got The Bullets’ en zong by Percy Sledge. Hun stemkleuren hadden en hébben nog steeds een onnavolgbare match. Ze voorzagen ‘Herman Brood & His Wild Romance’ van optimale vocalen, leenden hun stem aan ‘The Nits’ en zijn niet weg te denken uit de sound van ‘Gruppo Sportivo’.

Het resultaat mag er zijn. Nederlandse podia maken hun borst nat voor de puike act van een ‘new sound in town’. Rock wordt probleemloos gecombineerd met fingerlickin’ grooves. Klassiekers als ‘This Will Be’ en ‘Dancing In The Streets’ worden net zo makkelijk gebracht als ‘Freedom’, ‘If I Only Knew’ en ‘Horny’. The Chicklets maken van hun hart geen moordkuil. Deze vijf ‘stagetigers’ hebben een duidelijke missie voor ogen; het publiek entertainen, geweldige muziek maken en ‘knock you down forever’.

The Chicklets boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om The Chicklets te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u The Chicklets wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met The Chicklets viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u The Chicklets online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

The Chicklets boeken

Dus bent u benieuwd hoe u The Chicklets kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

The Chicklets boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!