The Christians boeken?

the christians boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

The Christians boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie The Christians

Herinner je je The Christians nog, de band uit Liverpool die in 1987 de muziekscene opkwam? Hun kernmerkende zwart-wit gecoverde debuutalbum ‘The Christians’ bevatte niet minder dan 7 singles en is nog steeds het best verkochte debuutalbum van Island Records OOIT! Omdat velen van de gekozen backing-track van de jaren ’80 zijn. Een cool sociaal bewust alternatief voor enkele van de goedkope deuntjes die er waren toentertijd.

Drie jaar later, in januari 1990, werd het opgevolgd door ‘Color’, die rechtstreeks naar nummer één ging en Phil Collins van de nummer één plek klopte. Garry Christian zong de leadzang op de ’89 hit ‘Ferry Across the Mersey’ naast Oaul McCartney en Holly Johnson als eerbetoon aan de 96 slachtoffers van Hillsborough, waaronder de christelijke tienerfans Vicki en Sarah Hicks. (een ander christelijk lied ‘Big Red Sky’ van het recente album ‘WE’ was ook opgedragen aan de slachtoffers van Hillsborough en blijft een favoriet bij de families)

Boekingen The Christians

The Christians zijn terug met het uitvoeren van hits van beide klassieke albums. Waaronder ‘Harvest for the world’, ‘Ideal world’, ‘Words’, ‘Hooverville’, ‘Forgotten town’, ‘Born’, ‘Greenbank drive’ en nog veel meer. Nog steeds aangevoerd door de raadselachtige fluwelen stem van Garry Christian klinken de nummers nu net zo goed als toen en klinken ze verrassend actueel.

Kom in de stemming

The Christians boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om The Christians te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u The Christians wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met The Christians viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u The Christians online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

The Christians boeken

Dus bent u benieuwd hoe u The Christians kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

The Christians boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!