The Eagles Tribute Band boeken?

the eagles tribute band boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 50 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

icon-notice

Opmerking

The Eagles Tribute

The Eagles Tribute Band boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie The Eagles Tribute Band

De Eagles tribute band is ontstaan uit de countryband Desperado, een van Nederlands bekendste country Rock-bands. Deze formatie speelde al samen met vele grootheden uit de countrywereld, zoals Kenny Rogers en Don Williams, die al spraken over een “Hell of a Band”. De naam Desperado is vernoemd naar een nummer van The Eagles (Desperado). Dat er een grote voorliefde bestond voor The Eagles werd toen meteen wel aangetoond. Na jarenlang nummers van The Eagles te coveren en grote artiesten daarbij te begeleiden op de grotere festivals in binnen- en buitenland, werd in 2004 besloten een serieuze tribute band van The Eagles op te zetten. De band werd daartoe uitgebreid met twee extra top zangers: Wim v.d. Vliert en Jan Buis. Meteen werd ook een cd met nummers van The Eagles opgenomen met als titel “Talking to the Moon”.

Het bewijs van kwaliteit werd meteen duidelijk door dit huzarenstukje. Wat de toegevoegde zangers betreft: Wim v.d. Vliert, een van de meeste bekende countryzangers van Nederland, spelend in Cash Of Delivery, waar ook Ilse de Lange lange tijd aan zijn zijde stond.

Groten der aarde

Jan Buis toerde als zanger/gitarist 12 jaar lang met André Hazes. Als bandleider van de band Hollywood Boulevard begeleidt hij nog steeds de “groten der aarde”. Het meewerken in de The Eagles Tribute Band wordt door deze twee zangers altijd nog ervaren als één van hun favoriete uitstapjes, naast alle andere muzikale hoogtepunten.
Door deze top band met uitstekende muzikanten en drie geweldige zangers (v.d. Vliert, Buis en natuurlijk de Deperado-leadzanger Humphrey Wenas) zal het podium zowel letterlijk als figuurlijk gevuld zijn met heel veel KWALITEIT. Dit wordt echt genieten!

Boekingen The Eagles Tribute Band

2 november 2004, Leon Priest van de band Desperado zet een show in elkaar voor het jaarlijkse festival “De Starriders Show” te kaatsheuvel, dat jaarlijks zo’n 2000 bezoekers trekt. Dit blijkt bij het publiek zo goed aan te slaan dat een vervolg niet uit kon blijven. Een band van 8 personen werd door hem geformeerd. Inclusief 3 top zangers uit de Nederlandse Country en pop scene.

Kom in de stemming

The Eagles Tribute Band boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
811 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om The Eagles Tribute Band te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u The Eagles Tribute Band wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met The Eagles Tribute Band viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u The Eagles Tribute Band online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

The Eagles Tribute Band boeken

Dus bent u benieuwd hoe u The Eagles Tribute Band kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

The Eagles Tribute Band boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!