Creedence Clearwater Revival Tribute boeken?

Creedence Clearwater Revival Tribute boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

icon-notice

Opmerking

Tribute CCR

Creedence Clearwater Revival Tribute boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Creedence Clearwater Revival Tribute

In 1999 richtte leadvocalist Hervé uit België de CCR-tribute-band “Clearwater” op. Tot 2016 verzorgde de band jaarlijks talrijke optredens in heel België en Nederland tot zelfs Duitsland en Zwitserland. Hoogtepunten voor Nederland waren het optreden in een overvolle megatent op het Zwarte Cross Festival voor maar liefst 15.000 aanwezigen, Arrow Classic Rock, het TT-festival te Assen en andere grote festivals waar zij samen met bekende nationale en internationale artiesten de affiches mochten delen.

Boekingen Creedence Clearwater Revival Tribute

Vanaf 2017 gaat Hervé solo verder met een Best of Creedence Clearwater Revival live on tape met dit onder de artiestennaam “John C”. Al de grootste hits passeren de revue in een wervelende show van 45 minuten. Met z’n typische John Fogerty-stemkleur en dankzij professionele geluidsbanden is het beleven van een optreden met je ogen dicht net alsof je de echte band aan het werk hoort. De spirit of Creedence Clearwater is back!

Kom in de stemming

Creedence Clearwater Revival Tribute boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 23 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Creedence Clearwater Revival Tribute te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Creedence Clearwater Revival Tribute wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Creedence Clearwater Revival Tribute viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Creedence Clearwater Revival Tribute online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Creedence Clearwater Revival Tribute boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Creedence Clearwater Revival Tribute kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Creedence Clearwater Revival Tribute boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!