Theatershow Clown Jopie en Tante Angelique boeken?

theatershow clown jopie en tante angelique boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 1000 personen

Theatershow Clown Jopie en Tante Angelique boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Theatershow Clown Jopie en Tante Angelique

Deze show is een kinderparel voor uw hal of theater. De glamourvolle aankleding, de vakkundige belichting en het professionele geluid brengen een waar theaterstuk bij u thuis. Clown Jopie en Tante Angelique verzorgen de hapklare pretbrokjes. Het is dé kindershow met de meest lachvitamientjes van Nederland!

Boekingen Theatershow Clown Jopie en Tante Angelique

De razende show is ook te boeken met de Knuffels. Dit goedlachse gezelschap zingt onder andere ‘Het Huisorkest’ of de ‘De Knuffelrock’.

Theatershow Clown Jopie en Tante Angelique boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 9 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Theatershow Clown Jopie en Tante Angelique te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Theatershow Clown Jopie en Tante Angelique wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Theatershow Clown Jopie en Tante Angelique viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Theatershow Clown Jopie en Tante Angelique online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Theatershow Clown Jopie en Tante Angelique boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Theatershow Clown Jopie en Tante Angelique kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Theatershow Clown Jopie en Tante Angelique boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!