Thomas de Stoomlocomotief boeken?

thomas de stoomlocomotief boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 45 of 4 x 30 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

icon-notice

Opmerking

Meet & Greet met Thomas de Stoomlocomotief is incl. decor

Thomas de Stoomlocomotief boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Thomas de Stoomlocomotief

Thomas de Stoomlocomotief is al tijden een veel bekeken kinderserie. Het eigenwijze en populaire treintje, waarvan vele speelgoedartikelen verschenen zijn, was onlangs ook te zien in de Nederlandse en Belgische theaters. Samen met de Dikke Controleur arriveert Thomas vanaf nu ook graag op uw evenement voor een meet & greet of kindershow. Iedereen instappen, op volle kracht vooruit!

Het is mogelijk om een losse ontmoeting te boeken met alleen Thomas de Stoomlocomotief, met alleen de Dikke Controleur, of met beiden!

Boekingen Thomas de Stoomlocomotief

Tijdens deze vrolijke, 30 minuten durende kinderact zingen de Dikke Controleur en Thomas diverse liedjes, bekend van de televisieserie en theatervoorstellingen. Voor grote evenementen is het ook mogelijk een aantal conducteurs aan de voorstelling toe te voegen. De minishow wordt geleverd inclusief decor en geluid (tot 300 personen). Aansluitend is er een Meet & Greet van 20 minuten met de Dikke Controleur en Thomas de Stoomlocomotief.

Kom in de stemming

Thomas de Stoomlocomotief boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Thomas de Stoomlocomotief te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Thomas de Stoomlocomotief wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Thomas de Stoomlocomotief viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Thomas de Stoomlocomotief online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Thomas de Stoomlocomotief boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Thomas de Stoomlocomotief kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Thomas de Stoomlocomotief boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!