Tilly en Roelien het Schoonmaakteam boeken?

tilly en roelien het schoonmaakteam boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Tilly en Roelien het Schoonmaakteam boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Tilly en Roelien het Schoonmaakteam

Tilly is een harde werker. Ze is poetsmiep in hart en nieren en schaamt zich daar niet voor. Ze kent de fijne kneepjes van het vak. Roelien is nieuw in de schoonmaakwereld. Ernstig getroffen door de financiële crisis moet deze voormalige rijke dame nu zelf de huishoudhandschoenen aantrekken. Aan Tilly heeft ze een goede, maar strenge ‘leermeesteres’. Dat levert komische situaties op, waar ook omstanders in betrokken worden.

Boekingen Tilly en Roelien het Schoonmaakteam

Flexibele animatie typetjes schoonmaaksters Tilly & Roelien. Als controleurs op de netheid van alles wat denkbaar is, zijn Tilly & Roelien flexibel inzetbaar. Dus wat zijn uw plannen? Laat het ze weten, want Roelien kan het geld goed gebruiken en u kunt Tilly niet blijer maken dan haar bezem door uw event te mogen halen.

Tilly en Roelien het Schoonmaakteam boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Tilly en Roelien het Schoonmaakteam te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Tilly en Roelien het Schoonmaakteam wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Tilly en Roelien het Schoonmaakteam viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Tilly en Roelien het Schoonmaakteam online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Tilly en Roelien het Schoonmaakteam boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Tilly en Roelien het Schoonmaakteam kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Tilly en Roelien het Schoonmaakteam boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!