Timotek boeken?

Timotek-boeken
icon-clock

Tijdsduur

300 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Timotek boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Timotek

Wanneer we vertellen dat TIMOTEK bestaat uit het DJ DUO Tim & Tom, dan hoeven we de naam TIMOTEK in ieder geval niet meer uit te leggen. Wat dit DJ DUO kan en doet, dat is iets wat we nog wél graag met jullie delen. Ondanks dat deze mannen pas begin twintig zijn, heeft dit DUO toch al ruim acht jaar ervaring. Tim is een professionele drummer, wat betekent dat het bij dit DUO qua ritmegevoel wel goed zit. Dat heeft Tim ook nodig, want hij is namelijk de MC van de twee. Tom is daarentegen van de afdeling hits. Hij had als kleine jongen al de hobby om lijstjes te maken, lijstjes met daarop de nieuwste muziek. Deze lijstjes deelde Tom met zijn klasgenoten om ook hun te voorzien van de nieuwste knallers.

Boekingen Timotek

Door hun passie voor muziek, hebben ze acht jaar geleden de handen ineen geslagen en een nieuw DJ DUO gevormd. Dit DJ DUO, wat ook wel te omschrijven is als: “hitmachine, met een groot gevoel voor ritme”. Hun muziekkeuze en draaistijl is dan ook geschikt voor bijna alle gelegenheden. Van kroeg tot club en van besloten feest tot festival, alles hebben deze mannen al een keer gehad.

Timotek boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Timotek te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Timotek wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Timotek viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Timotek online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Timotek boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Timotek kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Timotek boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!