Tina Cousins boeken?

tina cousins boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Tina Cousins boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Tina Cousins

Tina Cousins ​​begon als fotomodel. Ze trad op in een Rolling Stones video toen ze 20 jaar oud was. Het keerpunt in haar carrière was een grote modeshow waarin ze een afgelaste zangeres verving. Een lokale platenmaatschappij sloot een deal met Tina en brachten haar naar PWL-studio’s waar ze begon te werken met de producer Pete Waterman (ook bekend van Steps’ songs) en componisten als Karl Twigg en Mark Topham. “Als je klaar bent met modelleren, denkt iedereen dat het niet echt jouw stem op de plaat is. Eerst moest ik mensen ervan overtuigen dat ik echt kan zingen”, legde ze uit.

Boekingen Tina Cousins

Haar eerste single “Killin’ Time” werd uitgebracht in 1997 en was een hit in heel Europa (78e in MTV’s beste dansvideo’s aller tijden in 1998, nummer 15 in het VK). De volgende single getiteld “Angel” was niet zo succesvol als “Killin’ Time”, maar de echte doorbraak was met SASH!’s single “Mysterious Times” waarvan Tina altijd zal worden herinnerd. De track was zowel te zien in haar eerste album “Killing Time” als in de SASH! “Life Goes On” album.

Zelfs als ze eerst niet alleen de stem van SASH! wilde worden besloot ze uiteindelijk om nog een single op te nemen in samenwerking met SASH!: “Just Around The Hill”

Kom in de stemming

Tina Cousins boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Tina Cousins te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Tina Cousins wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Tina Cousins viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Tina Cousins online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Tina Cousins boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Tina Cousins kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Tina Cousins boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!