Tina Turner Tribute Band boeken?

Tina-Turner-Imitator-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

Tina Turner Tribute Band boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Tina Turner Tribute Band

Tina Turner imitator , The Queen of Rock ’n Roll …!! Al tientallen jaren aan de top als zangeres en top- entertainster. Een fantastische artiest en verantwoordelijk voor heel wat wereldhits zoals: “Simpy the best” en “Proud Mary”.

Helaas is zij alleen te bewonderen op tv of tijdens een van haar weinige concerten…Maar daar komt nu verandering in, want: Vol trots presenteren wij u de Nederlandse sing- and look-a-like ; Mary Amora als “Just like Tina Turner”. Zij won in 2001 de Soundmixshow met een waanzinnig optreden als Tina Turner. Opmerkingen als “Ze kan toch niet de echte zijn?” of “waar komt deze wereldster vandaan?” zijn gebezigde uitspraken.

Boekingen Tina Turner Tribute Band

Vanaf het begin maakt ze indruk met haar stem en performance. En vervolgens weet ze het publiek te raken met haar innemende persoonlijkheid. Een evenement is pas af als “ Tina Turner” look a like heeft opgetreden!

Kom in de stemming

Tina Turner Tribute Band boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Tina Turner Tribute Band te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Tina Turner Tribute Band wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Tina Turner Tribute Band viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Tina Turner Tribute Band online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Tina Turner Tribute Band boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Tina Turner Tribute Band kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Tina Turner Tribute Band boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!