Toiletjuf Gerry boeken?

toiletjuf gerry boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

Toiletjuf Gerry boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Toiletjuf Gerry

Boek de goudeerlijke Rotterdamse toiletjuffrouw Gerry nu op jouw event! Naar de wc gaan was nog nooit zo leuk geweest! Boek Gerry nu.

Deze ontwapenende vrouw houdt op uw feest de toiletten bilfris en plasschoon. Toiletjuf Gerry, haar fles wc-fris en haar toiletborstel zijn onafscheidelijk.

Ook voor alle andere ongemakken heeft Gerry hulpmiddeltjes op voorraad: norit, paracetamol en een hot item uit de Privé voor de zittenblijvers.

Boekingen Toiletjuf Gerry

Gerry is overigens bepaald geen kakmadam maar een goudeerlijke Rotterdamse, die zegt waar het op staat. Haar ontluisterende eenvoud staat garant voor een absoluut uniek en vrolijk toiletbezoek.

Deze eenvoudige toiletjuf blijkt keer op keer de onverwachte top act van de avond! Gerry komt 5 uur naar uw event en doet in deze 5 uur verschillende sets.

Toiletjuf Gerry boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Toiletjuf Gerry te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Toiletjuf Gerry wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Toiletjuf Gerry viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Toiletjuf Gerry online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Toiletjuf Gerry boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Toiletjuf Gerry kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Toiletjuf Gerry boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!