Tommy Thompson boeken?

Tommy Thomson boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 200 personen

Tommy Thompson boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Tommy Thompson

Tommy’s eerste kennismaking met muziek begon op jonge leeftijd als klarinettist in een filharmonisch orkest. Toen hij nog heel jong was wist hij al dat hij saxofoon wilde spelen en toen hij de klarinet goed onder de knie had begon hij aan tenorsaxofoon.
Hij heeft met verschillende bandjes hier in Nederland en elders in de wereld gespeeld. In 1994 werkte Tommy mee aan een theater/muziek programma in Duitsland. Het project was bedoeld om op een speelse manier de jeugd te bereiken met stichtelijke liedjes en rap. Tommy deed dit samen met een Duitse collega. Tijdens dit project leerde hij zingen, drummen en saxofoon spelen tegelijk.

Thompson’s solo carrière

In 1995 startte Thompson’s solo carrière. Aanvankelijk treedt hij op aan het begin van het evenement en verwelkomt hij de gasten op gepaste wijze met zijn saxofoon. Soms zelfs verkleedt als oude jazz muzikant.
In het begin van dit programma speelde Tommy nog akoestisch, maar al snel breidde het programma zich uit, en gaat hij het versterkt doen. Hij maakt zijn eigen orkestbanden en begeleid dit op de saxofoon. Vele mensen zagen hem aldus optreden tijdens de opening van het plaza winkelcentrum op Schiphol. In korte tijd veranderde het programma. Speelde hij aanvankelijk nog tijdens de inloop van het evenement, dit werd al gauw een aantal keren een half uur. Hij combineert hierbij zang en saxofoon.

Boekingen Tommy Thompson

Inmiddels is Tommy Thompson uitgegroeid tot een van de meest veelzijdige artiesten die zowel voor een zeer klein gezelschap van dertig mensen als voor honderden en soms duizenden mensen een fantastische sfeer weet neer te zetten. Zijn optredens zijn dan ook een onvergetelijke happening.

Kom in de stemming

Tommy Thompson boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Tommy Thompson te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Tommy Thompson wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Tommy Thompson viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Tommy Thompson online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Tommy Thompson boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Tommy Thompson kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Tommy Thompson boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!