Tunebased boeken

Tunebased-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Exclusief

Tunebased boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Tunebased

Deze spontane energieke gozer is niet achter de draaitafels weg te slaan met zijn unieke mix van de dikste (tech)house & disco classics van nu én vroeger. Aan ervaring ontbreekt het niet. Zo staat TUNEBASED in Nederland op diverse festivals en clubs zoals Studio Tilburg, CUE Breda, Club Rodenburg, Marktkantine Amsterdam, Beachclub Bloomingdale, Herrie met Gerrie, Huiskantine Rotterdam, Drie Gezusters Nijmegen etc. Ook internationaal heeft hij ervaring bij Club Vida Albufeira (Portugal) + Unlimited Events, Ibiza Beachclub Garbi en diverse clubs in Praag zoals Club Duplex Prague.

Boekingen Tunebased

Voor het ontstaan van zijn artiestennaam, gaan we net als zijn muziek, terug in de tijd. Terug naar het kleine boerendorp Beesd waar hij geboren en getogen is. Geïnspireerd door tunes uit het verleden en heden, merkte Teun dat zijn passie bij muziek lag. Hieruit ontstond TUNEBASED, namelijk Teun uit Beesd. Dichtbij jezelf blijven in combinatie met heerlijk tunes en grote aandacht voor smaak van het publiek, is volgens hem de garantie om het publiek voor zich te winnen.

Het is past echt feest met TUNEBASED 🙂

Kom in de stemming

Tunebased boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 11 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Tunebased te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Tunebased wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Tunebased viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Tunebased online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Tunebased boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Tunebased kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Tunebased boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!