UB40 Tribute Johnny2Bad boeken?

ub40 tribute johnny2bad boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

icon-notice

Opmerking

UB40 Tribute

UB40 Tribute Johnny2Bad boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie UB40 Tribute Johnny2Bad

Johnny2bad (UB40) voert de muziek van de Britse Reggae-sterren UB40. Met hun fantastische live shows spelen ze voor het publiek in binnen en buitenland.

Ze presenteren een ongeëvenaard eerbetoon aan een van de grootste Reggae bands uit het Verenigd Koninkrijk. De show bestaat uit maximaal twee uur klassieke UB40 nummers volledig live.

Johnny2bad is inmiddels bekend bij het grote publiek en treed veel op in Groot-Brittannië maar ook heel veel in Europa, met de festivals en theatervoorstellingen in Nederland, België en Polen is bekend erg gewild onder het publiek.

Boekingen UB40 Tribute Johnny2Bad

Absoluut een zeer goede band. Met deze band heeft u een top show op het podium staan! Het showelement op het podium van de mannen is spectaculair, van de eerste toon tot aan de laatste klopt letterlijk alles. De beste hits staan in het repertoire.

De show bevat alle hits van de legendarische UB40, zoals Kingston Town, Red Red Wine, Can’t Help Falling in Love, Homely Girl en Rat in the Kitchen. Wie houdt niet van deze klassiekers?

En natuurlijk de onbekendere nummers komen in de liveshow absoluut naar voren. Niet één show is hetzelfde!

Kom in de stemming

UB40 Tribute Johnny2Bad boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om UB40 Tribute Johnny2Bad te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u UB40 Tribute Johnny2Bad wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met UB40 Tribute Johnny2Bad viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u UB40 Tribute Johnny2Bad online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

UB40 Tribute Johnny2Bad boeken

Dus bent u benieuwd hoe u UB40 Tribute Johnny2Bad kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

UB40 Tribute Johnny2Bad boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!