ValsBezig boeken?

ValsBezig-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

ValsBezig boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie ValsBezig

Officieel bestaat Valsbezig bestaat uit vier 19 jarige jongens allemaal afkomstig uit Amsterdam Zuid-Oost met een surinaamse achtergrond.

Demirel Stuart a.k.a Demma VB,  
Reginio Doelwijt a.k.a Ginio VB,
Renilhio Linger a.k.a Kees VB,
Ritchie Linga a.k.a Ritchie VB.

Boekingen Valsbezig

Officieus zijn er veel Valsbezig leden, familie en vrienden waarvan sommige van hen ook creatief bezig zijn.  Valsbezig is een beweging een movement. Toen de jongens 16/17 jaar oud waren in 2013 is Valsbezig ontstaan. DemmaVB heeft de groep samen gebracht in 2013, de jongens kende elkaar via school en uit de buurt. Maar pas in 2014 is Valsbezig echt serieus bezig geweest met het maken van muziek.  In maart  2015 heeft Valsbezig de single/clubhit Hanna Montana gedropt, daarmee hebben ze meer dan 300.000 views gehaald op youtube en bijna 200.000 plays op soundcloud. Door dit success stond Valsbezig op meerdere festivals in de zomer van 2015. Na de zomer besloot Valsbezig om hard te werken aan hun eerste ep “It’s A VB Thing” samen met het label 207 Recordings. Hierdoor is het een tijd lang stil geweest maar het einde is nabij.  Valsbezig komt eind april 2016 met de eerste ep It’s a VB Thing.

Kom in de stemming

ValsBezig boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om ValsBezig te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u ValsBezig wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met ValsBezig viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u ValsBezig online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

ValsBezig boeken

Dus bent u benieuwd hoe u ValsBezig kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

ValsBezig boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!