Vermakelaar boeken?

de vermakelaar boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Vermakelaar boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Vermakelaar

De Vermakelaar biedt uiteenlopend entertainment in vele gedaantes.

Fakir Ali Gasoli
Vincent als Fakir Ali Gasolie: Een huiveringwekkende Oosterse Fakirshow. U zult versteld staan en met verbazing gadeslaan hoe deze magische fakir met zijn eigen lichaam omgaat.

Als een van de weinigen ligt hij met zijn rug op vlijmscherpe glasscherven waarna op zijn buik een puntig spijkerbed gelegd wordt en als climax komen hierop 2 of 3 mensen uit het publiek te staan ! Ook vuurvreten en vuurspuwen is aan deze fakir toevertrouwd en natuurlijk nog vele andere bizarre trucs. Welke …. dat moet u zelf maar gaan zien.

Ali Glasolie presenteert zijn show doordrenkt met een vleugje humor.
ca. 25 minuten durende act

Vincent Vingervlug
Stuntelige, humorvolle, rappe magische entertainer die vakkundig zijn vingervlugge praktijken ten tonele ten tafel brengt.

Mini Halfweg
Een authentiek ogend handgemaakt juweeltje van optisch bedrog. Een unieke kast enig in zijn soort, ideaal voor bij de entree, als kassakast, als wegwijzer, voor korte en/of halve toespraken, als biechthok, kaartcontrole, of living statue met of zonder zingend hert op het dak.

What you see is what you get… just an illusion.

In een ronde, zeer fraai gedecoreerde half open kast staat een tafeltje met op het blad enkel en alleen de bovenste helft van een levend mens, een ogen bedriegende eyecatcher van formaat.

Boekingen Vermakelaar

Animaties
Indien u dat wenst is het in overleg ook mogelijk dat de Vermakelaar in uw bedrijfskleding zijn kunsten vertoond, of vindt uw feest plaats in wat voor thema dan ook, laat het hem weten en hij past zich er op aan.

De Vermakelaar heeft zo al op feesten gestaan als monteur, conducteur, (milieu-)ambtenaar, schilder, zigeuner, cowboy, engel, bedienend personeel, brillenverkoper, agent, vuilnisman, indiaan, als wortel en als beer en nog heel veel gedaantes meer.

Een schizofreen……. is nooit alleen …….

Wilt u liever dat uw publiek zich af loopt te vragen wie die vreemde snuiter toch is, dat hij een ongenode gast is, asociaal of blind, de paashaas of de Sint, laat het even weten ook als u liever niet hebt dat hij mee gaat eten.

Vermakelaar boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 9 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Vermakelaar te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Vermakelaar wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Vermakelaar viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Vermakelaar online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Vermakelaar boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Vermakelaar kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Vermakelaar boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!