Wieneke Remmers boeken?

Wieneke-Remmers-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Wieneke Remmers boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Wieneke Remmers

Wieneke Remmers werd op 12 augustus 1978 geboren in Vught. Tijdens haar middelbare schooltijd was ze bijna iedere avond te vinden in de Speeldoos in Vught, waar ze op ballet zat, meedeed aan de musicalvoorstellingen o.l.v. Jacques Noyons en meespeelde in de musical “Les Miserables” van de Stichting Musical Vught. Hier is haar liefde voor musicaltheater geboren.

Boekingen Wieneke Remmers

Vervolgens is Wieneke gaan studeren in Tilburg aan het Conservatorium, de opleiding Muziektheater. Hier kreeg Wieneke les van zangpedagoog Edward Hoepelman, bij wie ze nu nog steeds zangles volgt. Tijdens haar opleiding speelde ze ook in twee voorstellingen (“Move” en “Jan Rap en zijn Maat”) van de Stichting Theaterplan in Eindhoven, onder regie van Mons de Goede. Na haar opleiding is Wieneke Remmers meteen het musicalvak ingerold en inmiddels heeft ze in al in meer dan 13 verschillende musicals gespeeld!

Kom in de stemming

Wieneke Remmers boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 15 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Wieneke Remmers te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Wieneke Remmers wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Wieneke Remmers viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Wieneke Remmers online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Wieneke Remmers boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Wieneke Remmers kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Wieneke Remmers boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!