Will Knox boeken?

Will-Knox-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Will Knox boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Will Knox

Will Knox is een singer-songwriter uit Londen. Op 18-jarige leeftijd verhuisde hij naar de VS, waar hij studeerde aan het Berklee College of Music en een aantal jaren in New York City verbleef. Hij sneed zijn tanden in de muziekscene van de Lower East Side en nam 2 albums op met producer Fab Dupont (3x Grammy-genomineerde) nadat hij was ontdekt op een open mic-avond.

Uitverkochte Paradiso-show

Sinds zijn aankomst in Nederland heeft hij de live-scene bestormt, met een uitverkochte Paradiso-show en optredens op Concert At Sea, Royal Park Live & Bevrijdingspop Haarlem. De shows van Will Knox zijn intieme ervaringen en betrekken het publiek bij zijn levensechte verhalen en prachtig vormgegeven teksten.

Boekingen Will Knox

Als songwriter heeft Will met enkele van de Nederlandse topartiesten geschreven, waaronder Duncan Laurence, Miss Montreal, Dotan, Within Temptation & Gosto. Dergelijke samenwerkingen leverden hem in 2016 een Buma Award op. Eerder dit jaar bracht hij een nieuwe EP ‘Little Holylands’ uit, die begin 2020 zal worden opgevolgd door een nieuw album, de eerste single zal naar verwachting in de herfst van 2019 uitkomen.

Kom in de stemming

Will Knox boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Will Knox te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Will Knox wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Will Knox viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Will Knox online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Will Knox boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Will Knox kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Will Knox boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!