William Janz boeken?

William-Janz-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

incl. geluid tot 250 personen

William Janz boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie William Janz

William Janz, de Dutch Julio Iglesias, een Nederlandse schoolmeester en inmiddels uitgeroepen tot de nummer 1 Julio Iglesias Tribute ter wereld. William Janz is doorgebroken met een optreden in het hol van de leeuw, namelijk in de razend populaire Spaanse talentenjacht ‘España Got Talent’. Daar veroverde William Janz de harten van het Spaanse publiek met zijn onweerstaanbare stemgeluid en een flinke dosis
charme. De YouTube video van dit spectaculaire optreden is inmiddels al ruim 14 miljoen keer bekeken!

Julio Iglesias als grote idool

William Janz (Den Haag, 5 juni 1974) bleek al op jonge leeftijd dat hij een muzikaal talentje was. Hij kreeg gitaarles van zijn opa. De kleine William, vond het gitaar spelen leuk, maar… erbij zingen, dat was het helemaal voor hem. In het begin van de jaren negentig, werd Julio Iglesias zijn grote idool. Het was dus niet zo vreemd dat hij in 1996 een finaleplaats wist te behalen in de Soundmixshow van Henny Huisman. William wist ook internationaal diverse talentenjachten te winnen, hierdoor volgden er veel optredens in het buitenland.

Boeken William Janz voor shows in Nederland en buitenland

William Janz staat in het dagelijkse leven voor de klas als leraar economie en probeert zijn werk als leraar en die van artiest, echtgenoot en vader van twee zoons in perfecte banen te leiden. Ondanks dat dat heel moeilijk is vanwege het huidige succes met zijn zangcarrière. William ontmoette Riny Schreijenberg, de man die onder meer Frans Bauer heeft groot gemaakt. Al snel volgde een nauwe verbintenis en werd een nieuwe strategie bepaald. William Janz, met een nieuw team om zich heen, zal zeker doorgaan om de wereld te veroveren.

William Janz omarmd door fans

William, met jaren aan bühne ervaring is er helemaal klaar voor! Zijn eerste single “Door jou zie ik weer hoe mooi het leven is” kon gezien worden als een start voor een glanzende carrière.

Ook zijn tweede single ‘Ik wil jou helemaal voor mij alleen‘ rolde de studio uit, en werd direct door Nederlandse radio DJ’s omarmd. Riny Schreijenberg en Emile Hartkamp, samen eerder verantwoordelijk voor het succes van vele internationale artiesten, waaronder de bekendste trompettisten van de wereld en maar liefst ruim 40 Nederlandse artiesten, waaronder Frans Bauer, Marianne Weber en Corry Konings, zijn voor William Janz weer een hernieuwde samenwerking aangegaan.

Deze succesvolle hit schrijvers hebben na 20 jaar de handen ineengeslagen met als resultaat: ‘Perdido’: Deze meertalige single is gereleased op het album “William Janz zingt Julio Iglesias” en hier is ook de geheel Spaanstalige uitvoering te horen. Daarnaast is ‘Perdido’ op alle digitale platformen ook meertalig uitgebracht. William Janz trad 25 april 2022 op met zijn eerste grote theaterconcert in Nederland (AFAS Circus theater Scheveningen), hier werd ook zijn eerste album gepresenteerd: “William Janz zingt Julio Iglesias”. Tijdens deze met hart en ziel geproduceerde show, begeleidt door de Micky Fisser Band, bracht hij onder meer zijn prachtige single ‘Perdido’ (Verloren) ten gehore. Dit eerste grote theaterconcert van William Janz heeft al veel succes gebracht en er wordt al hard gewerkt aan nieuwe projecten in Nederland en alle Spaanstalige landen.

Gevoed door de Zuid-Amerikaanse klanken, de zon die op hun huid brandt en de prachtige omgeving, vlogen de woorden op papier en zo is “Milonga” ontstaan. Sterker nog, er zijn zelfs twee versies uitgebracht: een Nederlandse en een Spaans – Nederlandse versie! Deze typische Julio sound was een schot in de roos en bracht William Janz veel media aandacht in 2022.

“We gaan We gaan, Me va Me Va”

Na zijn zomerhit “Milonga” verlangen we allemaal terug naar de zon. “We gaan We gaan, Me va Me Va” neemt je mee terug naar witte stranden en warme zomers. Laten we het leven vieren, Celebra la vida. Dat is Williams motto ! Het blijft bijzonder, een Nederlandse schoolmeester die de harten veroverde van het Spaanse publiek met zijn onweerstaanbare stemgeluid en een flinke dosis charme in de razend populaire Spaanse talentenjacht “España Got Talent”. William is doorgebroken met een optreden in het hol van de leeuw en op YouTube is de video van dit spectaculaire optreden is inmiddels al 15 miljoen keer bekeken!
Als je William Janz boekt voor een optreden volgt een mooi repertoire waarin de Spaanse melancholie de boventoon voert.

Boekingen William Janz

Een optreden van William Janz staat garant voor feest en romantiek, met de grootste hitsvan Julio Iglesias. De succesvolle première van zijn eerste theatershow vond plaats in een uitverkocht AFAS
Circustheater in Scheveningen en nu is William Janz zijn eigen theatertour aan het
voorbereiden: “William Janz zingt Julio Iglesias”.

William Janz is wereldwijd een graag geziene gast

William is een graag geziene gast op diverse toonaangevende Gala’s, bedrijfsevenementen en dinnershows over de hele wereld, zo was hij in 2022 gestrikt als hoofdact bij de Sitges Pride (Spanje) voor circa veertigduizend bezoekers. Met een bomvolle agenda met optredens en concerten in Nederland en alle Spaanstalige landen is William Janz hard op weg om de hele wereld te veroveren.

Dinnershow met William Janz

Tijdens deze compleet verzorgde dinnershow zingt William Janz naast alle klassiekers van Julio Iglesias ook zijn eigen hits! Afwisselend zal een dj passende muziek draaien. Deze show is incl. geluid, licht, sparkulars en podium (marketingpakket voor op de socials van William Janz is bespreekbaar). Ticketverkoop tot 175 personen toegestaan.

Kom in de stemming

William Janz boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om William Janz te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u William Janz wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met William Janz viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u William Janz online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

William Janz boeken

Dus bent u benieuwd hoe u William Janz kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

William Janz boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!