William Janz boeken?

William-Janz-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

incl. geluid tot 200 personen

William Janz boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie William Janz

‘Nederland is een ster rijker!’ Aldus Riny (Marty) Schreijenberg, manager en producer van de ‘rising star’ William Janz bekend als de Nederlandse Julio Iglesias. Op 5 juni 1974 zag William Jansen zag het licht op 5 Juni 1974 in Den Haag voor het eerst het daglicht,als zoon van Elly en Wim Jansen. Op zijn 9e jaar bleek al dat hij een muzikaal jongetje was. Hij kreeg gitaarles van z,n Opa. De kleine William, vond het gitaar spelen leuk, maar….. erbij zingen, dat was het helemaal voor hem. Op de lagere school werden zijn muzikale talenten ook al opgemerkt. Zo speelde hij in diverse musicals de hoofdrol.

Henny Huisman’s Soundmixshow

In begin jaren 90, was Julio Iglesias een van zijn ware helden. Het was dus niet zo vreemd dat hij in 1996 een finaleplaats wist te behalen in Henny Huisman’s Soundmixshow. Joop van den Ende zag zijn talent, en gaf producer Hans van Eijk opdracht om zich over William te ontfermen. Er kwamen vooral veel optredens in het buitenland door het feit dat onze William vooral in het buitenland diverse talentenjachten wist te winnen. Je zou kunnen zeggen: Geen profeet wordt in z’n eigen land geëerd ! In 2007 scoorde William met het duo Pharos zijn eerste nummer 1 hit in Maleisië, vele Radio en TV optredens volgen. In Maart 2010 komt er een fantastische uitnodiging op zijn pad. Amerika !! Hij werd uitgenodigd om in Las Vegas op te treden, maar daar bleef het niet bij. De steden Los Angeles en Beverly Hills volgden.

Tournee in de Dominicaanse Republiek

In 2013 maakte hij een tournee in de Dominicaanse Republiek met veel succes ! William trad op bij een personeelsfeest van Shell, daar ontmoette hij Michiel van Wolferen die vertelde dat hij Riny Schreijenberg(Marty) kende, de man die o.a. Frans Bauer had groot gemaakt. Kortom, er werd een afspraak gemaakt, en er werd een nieuwe strategie bepaald. De belangrijkste veranderingen waren: De naam werd “Willam Janz” en er werd gekozen voor Nederlandstalige muziek.

“Door jou zie ik weer hoe mooi het leven is”

In October 2014, werd de single “Door jou zie ik weer hoe mooi het leven is” uitgebracht, en alle Nederlandstalige radio en TV stations reageerde fantastisch. Zo werd hij direct in de eerste week de “Gouden Kroon” bij TV Oranje, en werd hij “Hollandse Nieuwe” bij radio NL. En……… de Tros zou de Tros niet zijn om dit aan zich voorbij te laten gaan. William Janz met een nieuw team om zich heen, zal doorgaan om zijn plaats in de Nederlandse Showbizz te veroveren. Hij vertelde zijn manager Riny, dat zijn grootste droom was om eens in een uitverkocht Ahoy te staan. Riny antwoordde: Als dat je droom is, dan gaan we daarvoor en zal het ooit uitkomen!

Got Talent Espana

Op maandag 28 januari zagen 2,2 miljoen kijkers hoe William Janz doorging naar de halve finale in het televisieprogramma “Got Talent Espana” op het Spaanse televisie station Telecinco. Nieuwste single: “Mijn Allerliefste”. Een tijdje later zat William aan tafel bij Business Class, Omroep Max, SBS6 en heeft verscheidene artikelen gehad in De Telegraaf, Het AD en weekblad Privé. Niet zonder reden, want in Spanje zijn ze al wat bekender met ‘onze William’. Net als zijn grote inspiratiebron Julio Iglesias stal William de harten van de Spanjaarden en bevind hij zich nu in de halve finale van ‘Espana Got Talent!’

Boekingen William Janz

Met zijn nieuwe single ‘Mijn Allerliefste’ kwam de Rijswijkse leraar binnen op plaats 8 in de Nederlandse top 1000. “Geef hem een microfoon, sluit je ogen en je komt in vervoering. Wel hebben we hard gewerkt aan de juiste sfeer en image om in Nederland net zo succesvol te worden als in Spanje. Gelukkig zien we dat het werkt.” Aldus Schreijenberg.

Kom in de stemming

William Janz boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om William Janz te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u William Janz wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met William Janz viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u William Janz online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

William Janz boeken

Dus bent u benieuwd hoe u William Janz kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

William Janz boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!