Frank Galan boeken?

Frank-Galan-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Frank Galan boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Frank Galan

Als Frank Galan het podium betreedt, mag u prat gaan op “magie” en absolute “overgave”. De Belgische artiest “Frank Galan” staat garant voor sfeer en absolute klasse tijdens uw feesten.

Een veelzijdige artiest

Hij beweegt zich tussen alle muziekstijlen en jongleert met alle internationale repertoires. Een artistieke kameleon pur sang. Nederlands, Spaans, Duits, Engels, Frans… u zegt het maar. Deze artiest heeft “alles” om uw aanwezigen het moment van hun leven te bezorgen! Een uniek stemgeluid, een sympathieke verschijning en altijd begaan met uw prachtige doelgroep: Frank Galan is pure klasse!

30 jaar ervaring

In 2020 staat Frank Galan 30 jaar in het vak en weet hij als geen ander hoe hij zich moet profileren op alle soorten feesten. U zal verrassend opkijken wanneer deze artiest de songs van bijvoorbeeld Julio Iglesias vertolkt in het Spaans…een adembenemende gelijkenis! Een uniek stemgeluid met warmte, gevoel en passie! Frank Galan brengt iets “verrassend anders” en méér dan u gewend bent. Ambiance, sfeer, romantiek, temperament… het publiek krijgt een adembenemende act!

Boekingen Frank Galan

Zijn grote doorbraak kwam er in 1994, toen hij tweede werd in “De Soundmixshow” waar hij Julio Iglesias imiteerde met het liedje “Quiereme Mucho”. Sindsdien kent hij successen in België, Nederland, Duitsland en sinds 2015 ook in Polen. Hij heeft reeds meer dan 200 theaterconcerten op zijn naam staan in Duitsland. Zijn Duitse hit “Ave Maria” (eigen compositie) stond wekenlang op de 2de plaats in de Duitse hitparade (2008). Frank Galan is een graag geziene verschijning en is een absolute meerwaarde voor al uw feesten.

Kom in de stemming

Frank Galan boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Frank Galan te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Frank Galan wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Frank Galan viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Frank Galan online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Frank Galan boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Frank Galan kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Frank Galan boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!