Zangeres Pearl boeken?

zangeres pearl boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Zangeres Pearl boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Zangeres Pearl

Zangeres Pearl “One Woman Band”

Zangeres Pearl, in het dagelijks leven Lisethe, startte haar muziekcarrière in 1971. Ze was toen net groot genoeg om de sambaballen vast te houden. Samen met haar 3 broers vormde ze een band genaamd “De Calimero’s”, waarmee ze optrad op verschillende feestjes.

Lukano

De jonge muziekfamilie groeide uit tot een volwassen allround band, die inmiddels omgedoopt werd tot “Lukano”. Met de familieband heeft Lisethe jarenlang opgetreden als zangeres en gitariste. Velen kennen Lisethe Lukassen dan ook als de zangeres van familie-orkest Lukano, waar zij tot 2010 mee op het podium heeft gestaan.

Sindsdien is Lisethe solo doorgegaan als een ware “One Woman Band”. Door de jarenlange muzikale ervaring in verschillende bezettingen, is zangeres Pearl zich gaan specialiseren in een all-round “one woman band” wat blijkbaar als zangeres vrij uniek blijkt te zijn. Als “one woman band” zangeres Pearl staat ze gemiddeld 4 x per week op de bühne. Ze treedt op bij bedrijfsfeesten, evenementen, vakantieparken, partijen, en ga zo maar door.

Veelzijdige artiest

Deze veelzijdige zangeres brengt met haar spontane uitstraling een breed repertoire voor ieder publiek. Ze is altijd zeer gedreven in haar optredens, die gevormd worden door verschillende genres, waardoor ze flexibel inzetbaar is. Met tientallen verschillende stijlen en genres in haar repertoire kan ze zich daarnaast ook Allround zangeres noemen. Van ballads tot dance-classics en een gevarieerd programma met nummers uit de jaren ’50, ’60, ’70, tot aan top 40 nummers. Swingende songs van o.a. Tina Turner, Abba, Bruno Mars, U2, maar ook de Nederlandstalige feestmuziek wordt niet vergeten.

Internationaal repertoire

Ook heeft ze een Duits repertoire omdat ze ook over de grens haar optredens verzorgt. Zangeres Pearl begeleidt zichzelf met gitaar en conga ondersteund door professionele orkestbanden. Zij verzorgt haar optredens helemaal alleen en zorgt zelf voor een eigen geluid- en lichtset en ook aan de aankleding wordt gedacht.

Boekingen Zangeres Pearl

Naast haar reguliere optredens is Zangeres Pearl ook te zien geweest in het theater en op tv. In 1996 en in 1997 deed Lisethe samen met haar broer Bertie mee aan de Soundmix-show, een ervaring waar ook weer vele optredens uit voortvloeide. In de zomer van 2005 wist Lisethe de finale te bereiken van de tv-show “In de huid van….” (Talpa), waar ze het nummer “Me and Bobby McGee” vertolkte van de legendarische zangeres Janis Joplin.

Janis Joplin

Met regelmaat kruipt ze in de huid van haar idool Janis Joplin Als Janis zet ze een stuk nostalgie neer waar iedereen het warm van krijgt. Je wordt, op het moment dat Janis begint te zingen, direct terug geworpen in de Flower Power tijd, eind jaren ’60. Haar krachtige rauwe maar ook soms husky stem, haar mimiek, en haar kleding geven je het gevoel dat de tijd heeft stil gestaan. Elk nummer wordt tot in detail perfect gebracht, zodanig dat menig Janis Joplin kenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden.

Kom in de stemming

Zangeres Pearl boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Zangeres Pearl te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Zangeres Pearl wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Zangeres Pearl viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Zangeres Pearl online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Zangeres Pearl boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Zangeres Pearl kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Zangeres Pearl boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!