77 Bombay Street boeken?

77-bombay-street-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

77 Bombay Street boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie 77 Bombay Street

De lichtvoetigheid van folk gekoppeld aan diepzinnige maar poppy composities en afgemaakt met een flinke dosis humor. Zo klinkt 77 Bombay Street. Of beter, dat benadert hoe ze klinken, want de vier Zwitserse broers zijn muzikaal niet voor één gat te vangen.

Muzikale familie

Zelf omschrijven de broers hun geluid als ‘The Beatles in hun jonge jaren die The Beach Boys ontmoeten na een nacht flink doorhalen’. Het is de muziek die ze hun hele leven al horen, gekoppeld aan hedendaagse invloeden en afgemaakt door hun persoonlijke eigenzinnigheid. De band bestaat uit Matt (zang/gitaar), Joe (gitaar), Esra (drums) en Simri-Ramon (bas) Buchli, die binnen een negenkoppige familie opgroeiden in het Zwitserse Bazel. Een stampvol huis waarin alle broers een slaapkamer deelden en waarbinnen het kroost door hun moeder van jongs af aan werd gestimuleerd om hun muzikaliteit te ontplooien en zo veel mogelijk op te treden.

Regionale bekendheid

Zo trad het Buchli kwartet piepjong al op in ziekenhuizen, op straat, in bejaardenhuizen, op professionele podia en op locale evenementen. Het leven van de familie werd volledig op zijn kop gezet toen vader en moeder in 2001 naar het Australische Adelaide verhuisden en daarbij het hele gezin op sleeptouw namen. Hun adres aldaar: 77 Bombay Street.

Terugkeer naar Zwitserland

Het Australische avontuur van de familie Buchli duurde slechts twee jaar en bij terugkeer in Zwitserland hadden de broers eigenlijk wel schoon genoeg van het leven in de grote stad. “We hebben op dat moment de mazzel gehad dat we een oud chalet van onze grootouders konden overnemen in het landelijke Scharans”, aldus drummer Esra. “Omringd door de bergen van het Graubünden district, is het een perfecte plek om te wonen en te spelen.” Dat de ruimte er beperkt was deerde hen niet. Het delen van de slaapkamer waren ze tenslotte gewend.

Hoewel nog steeds muzikaal, duurde het vervolgens nog enige tijd voor de broers besloten met zijn vieren een band te vormen. Vanaf het moment dat die beslissing viel en de kelder van het chalet tot oefenruimte werd omgetoverd, ging het snel. Vernoemd naar hun tijdelijke woonadres in Adelaide, ging het viertal optreden en werd de ene na de andere bandcompetitie met twee vingers in de neus gewonnen. Per optreden nam de fanschare toe en groeiden liedjes als 47 Millionaires en The Long Way uit tot ‘geheime hits’.

Landelijke bekendheid

Inmiddels zijn die hits in eigen land niet zo geheim meer. De Zwitserse radio pikte ze op, waarna 77 Bombay Street in eigen land een fenomeen werd. Het opnameproces van debuut Up In The Sky was ondanks de warme familieband her en der en stroef geheel. “Het is aan de ene kant fantastisch om muziek te kunnen maken met je broers”, aldus Simri-Ramon. “Aan de andere kant is het zenuwslopend. We schrijven alle vier en hebben ook allemaal een eigen idee hoe ‘ons’ liedje zou moeten klinken. Voordat we het daar over eens zijn, wordt er flink geruzied en dan gaat het hard tegen hard!” Die gezonde competitie zorgt er voor dat het werk van 77 Bombay Street per nummer verschilt. Soms voert jaren ’60 en ’70 rock invloed de boventoon, dan weer catchy (power)pop of wel akoestische folk. Maar steeds net even iets bijtender gemaakt door de scherpe randjes die de afzonderlijke broers er aan toevoegen en de onderlinge drang om elk liedje ‘eigen’ te maken.

Boekingen 77 Bombay Street

Diversiteit is in dit geval geen holle marketingterm, maar een onlosmakelijk deel van de ziel van 77 Bombay Street. De continue onderlinge spanningsboog vol botsende muzikale invloeden, maakt het 12 tracks tellende debuut Up In The Sky zo’n spannend geheel. Tegelijkertijd wordt elke track gekenmerkt door een bijna Spartaanse opbouw. Geen noot te veel, teksten zonder omhaal. Het onderlinge gekibbel levert messcherpe liedjes op, die zich zonder uitzondering direct in het hart van de luisteraar nestelen.

Kom in de stemming

77 Bombay Street boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
811 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om 77 Bombay Street te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u 77 Bombay Street wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met 77 Bombay Street viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u 77 Bombay Street online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

77 Bombay Street boeken

Dus bent u benieuwd hoe u 77 Bombay Street kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

77 Bombay Street boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!