Go Back to the Zoo boeken?

go-back-to-the-zoo-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Go Back to the Zoo boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Go Back to the Zoo

Go Back To The Zoo bestaat uit Teun en Cas en Bram en Lars. De broers Teun en Cas maakten al lange tijd samen muziek. Op een mooie lentedag belden ze vriend Bram dat hij moest gaan drummen en duwden ze Lars, die ze ontmoetten in de rij voor The Strokes, een basgitaar in de handen.

Liedjes om te swingen

Vanaf dat moment worden er hits geschreven in ‘The Cave’: de kelder van het grachtenpand in Utrecht waar Boudewijn Büch zijn zoölogische collectie hield. In april 2008 namen ze een EP op bij big shot producer Torre Florim (die van De Staat). Het zijn liedjes om te swingen, zingen en los op te gaan.

De Wereld Draait Door

Met de EP in handen werd Go Back To The Zoo gevraagd voor 3VOOR12 Hollandse Nieuwe, Live XS Local Only, 3FM Serious Talent en speelden ze van Renesse tot Groningen via Maastricht en Amsterdam. In februari 2009 werd hun hitje Beam Me Up gebruikt in een internationale reclamecommercial van Nike, waardoor ze een maand later voor het oog van heel Nederland in De Wereld Draait Door speelden.

Boekingen Go Back to the Zoo

Ook de grootste platenmaatschappij ter wereld, Universal, zag het en tekende de band Go Back to The Zoo om meteen Beam Me Up als officiële single uit te brengen. Eind 2009 werd de nieuwe single Electric uitgebracht, die meteen goed opgepikt werd door 3FM, Kink Fm en MTV. De komende tijd staat in het teken van optreden (oa. Noorderslag en Eurosonic) en het werken aan het debuutalbum.

Kom in de stemming

Go Back to the Zoo boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 15 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Go Back to the Zoo te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Go Back to the Zoo wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Go Back to the Zoo viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Go Back to the Zoo online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Go Back to the Zoo boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Go Back to the Zoo kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Go Back to the Zoo boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!