Achtung Babies U2 Tribute boeken?

achtung babies u2 tribute boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

icon-notice

Opmerking

U2 Tribute

Achtung Babies U2 Tribute boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Achtung Babies U2 Tribute

ACHTUNG BABIES begon in 1993 in Rome. Ze debuteren voor het eerst in Palladium Theatre, waar ze het allereerste U2 Tribute-evenement ter wereld neerzetten, dat wil zeggen een liveconcert met een repertoire dat volledig aan de Ierse band is gewijd.

Het bestaan ​​van een band die zich uitsluitend toelegt op de muziek van U2 trok al snel duizenden U2-fans in Italië.

Nu het nieuws zich verspreidde, begon Achtung Babies constant op te treden in Rome, eerst en in Italië, vervolgens in samenwerking met U2’s Official Italian Fans Club (U2Backstage), en vervolgens zelfs in samenwerking met Universal, U2’s Record Label. In feite betrekt Universal de band bij veel belangrijke landelijke promotie-evenementen, waaronder de presentatie van de Italiaanse shows van U2’s POP Mart Tour, waarbij Bono persoonlijk de band gedag zegt tijdens een interview op Radio Dee Jay Network.

Groeiend tourschema

Ondertussen groeit het tourschema van Achtung Babies steeds meer en verschijnt de band in veel interviews met kranten en radioshows, maar ook in tv-optredens: in RAI-nieuws, muziekshows op de Zwitserse televisie, de Spaanse nationale tv (waar ze verschijnen zelfs op prime time nieuws), Turkse tv en op verschillende muziekshows van Mediaset, waaronder een uitgebreid verslag van de populaire show le Iene.

Onder de vele andere tv-optredens is het vermelden waard een volledig concert gefilmd en uitgezonden op satelliet-tv Match Music en vooral de PIM (Italian Music Awards), waar Achtung Babies het podium deelt met internationaal geprezen sterren zoals Vasco Rossi, Litfiba, Skunk Anansie en Ligabue, en ontving de prijs voor Beste Band van het Jaar namens U2.

Nationale pers en media zijn enthousiast over Achtung Babies omdat ze worden beschouwd als een gloednieuw project, volledig onafhankelijk en zelf gefinancierd, in staat om te bereiken zonder platenlabel of productie, resultaten die zelfs voor artiesten met grote budgetten en voordelen uit de industrie als onbereikbaar worden beschouwd.

Greetings from Achtung Babies!

Achtung Babies blijven resulteren in aardig voor mensen, dankzij luidruchtige promotionele acties: in 1997 huurden ze een jet om over de menigte te vliegen tijdens het concert van U2 in Rome met de boodschap “Greetings from Achtung Babies!”, Of toen ze in 2001 werden achtervolgd door de politie in Rome voor het spelen voor de Birmaanse ambassade ter ondersteuning van Aung San Suu Kyi, of toen in 2007 het verkeer stopte met het opzetten van een show in de hoofdstraat van Bilbao, Spanje, of toen in 2009 speelde op het dak van de Collestrada Mall in Perugia.

Achtung Babies is het eerste U2-eerbetoon dat optreedt in het buitenland, met veel tournees in Spanje, Turkije, Zwitserland, Nederland, Frankrijk, Oostenrijk, Duitsland, Slovenië, Kroatië, Ierland, België, Luxemburg, Macedonië, Monaco.

In 2001 geven ze 162 concerten, en gedurende een carrière van meer dan 25 jaar worden ze vaak genoemd in boeken en muziektijdschriften, en krijgen ze verschillende soorten deals voorgelegd met platenlabels in Italië en in het buitenland waar ze altijd niet mee in overeenstemming wilden zijn. hun oorspronkelijke project. Om dezelfde reden weigeren ze in 2006 en de uitnodiging om voor Big Brother op te treden om de enige reden achter het project intact te houden: getuigen van liefde en passie voor U2’s muziek.

Boekingen Achtung Babies

Naast de aanbiedingen van de muziekindustrie, hebben nog veel meer pestige multinationals zich tot Achtung Babies gewend, en als gevolg daarvan heeft de band bij veel gelegenheden opgetreden voor populaire merken zoals Audi, Philip Morris, Unicredit, Mtv, Ford, Ferrari, Harley Davidson , Ducati en nog veel meer.

In 2004 wordt U2’s Label partner met de band voor een Italiaanse promo-tour door de Franse keten FNAC, waar ACHTUNG BABIES de eerste preview van Vertigo en nog een paar nummers van het album How to Dismantle An Atomic Bomb uitvoert, met een kop in la Repubblica , Italiaanse grote krant: “Achtung Babies forerun U2!”.

In 2005 werden ze uitgenodigd om te spelen voor het prestigieuze Stabile Theatre in Turijn, en in november 2007 treden ze op voor de Ski World Cup in Tarvisio en kort daarna vraagt ​​Universal Records Italië de band officieel om promotie te maken tijdens hun optredens U2’s aankomende releases, waaronder de film “U23D”.

Gedurende 25 jaar ongeveer 2000 optredens

In maart 2012 gaf de band een theatervoorstelling met de titel “Ghandi meets U2”, en in mei van hetzelfde jaar vliegen ze weer naar Dublin voor een ander optreden in Ierland.

In 2014 heeft de band het concept van eerbetoon opnieuw uitgevonden, door Spanje te toeren met The History Mix Tour, een 3 uur durende show met 5 sets uit 5 verschillende tijdperken / tours uit de carrière van U2, met periodespecifieke repertoires en kostuums, waardoor het publiek een uniek en onvergetelijke ervaring!

Gedurende meer dan 25 jaar geschiedenis en ongeveer 2000 optredens heeft het idee van Achtung Babies tientallen klonen in Italië en wereldwijd geïnspireerd, en blijft het de eerste U2 Tribute, de voorloper van een fenomeen dat in de loop der jaren een op zichzelf staand muziekgenre is geworden.

Kom in de stemming

Achtung Babies U2 Tribute boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Achtung Babies U2 Tribute te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Achtung Babies U2 Tribute wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Achtung Babies U2 Tribute viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Achtung Babies U2 Tribute online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Achtung Babies U2 Tribute boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Achtung Babies U2 Tribute kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Achtung Babies U2 Tribute boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!