Nirvana Tribute Bleach boeken?

nirvana tribute bleach boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

icon-notice

Opmerking

Nirvana Tribute

Nirvana Tribute Bleach boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Nirvana Tribute Bleach

Het is alweer meer dan vijftien jaar geleden dat de legendarische Amerikaanse band Nirvana ophield te bestaan. Toen frontman Kurt Cobain zich in 1994 van het leven beroofde, besloten bassist Krist Novoselic en drummer Dave Grohl dat dat dan ook het einde van Nirvana betekende. In de jaren daarvoor bepaalden zij als geen andere band het grunge-geluid, een muziekstijl die vooral in de jaren negentig een enorme populariteit genoot. Een groot gemis dus toen Nirvana van het podium verdween. De Bredase band Wake weet echter als geen ander de hoogtijdagen van de grunge te doen herleven, want tegenwoordig treden zij ook op als Nirvana tribute band Bleach.

Wake maakt al sinds 2006 diverse podia in Breda en omstreken onveilig met hun rauwe gitaarrock. Vooral in de huidige bezetting met Tim van Bokhoven op gitaar en zang, Jasper van der Hoeven op Bas en zang en Silvester van Rijckevorsel op drums hebben zij laten zien als powerrocktrio hun mannetje te staan.

Boekingen Nirvana Tribute Bleach

In de zomer van 2009 besloten de drie rockers hun eigen werk voor even in de koelkast te zetten en zich toe te leggen op het werk van hun muzikale helden, Nirvana. De heren hebben het grondig aangepakt. Zo werd er niet alleen gerepeteerd op vormstructuur en geluid, maar ook werden er dirverse liveregistraties bekeken om de bewegingen van Kurt Cobain, Krist Novoselic en Dave Grohl te kunnen imiteren. Tim riep met zijn eigen stemgeluid en linkshandigheid de associatie met Cobain al eerder op, maar in Bleach komt deze gelijkenis pas echt tot zijn recht. Of de imitaties zo ver worden doorgevoerd dat dat ook betekent dat hij ieder optreden de gehele backline aan gort wordt geslagen, laat Bleach nog even in het midden. Tim heeft in ieder geval wel steevast een oude gitaar stand-by staan.

Kom in de stemming

Nirvana Tribute Bleach boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Nirvana Tribute Bleach te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Nirvana Tribute Bleach wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Nirvana Tribute Bleach viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Nirvana Tribute Bleach online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Nirvana Tribute Bleach boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Nirvana Tribute Bleach kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Nirvana Tribute Bleach boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!