Acrobatic Paaldans boeken?

Acrobatic-Paaldans-boeken
icon-clock

Tijdsduur

7 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Acrobatic Paaldans boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Acrobatic Paaldans

Pole acrobatics is een artistieke en extreme kracht discipline op en rond de paal. De acrobate toont indrukwekkende hoeveelheden kracht, behendigheid en flexibiliteit. De paaluitvoeringen zijn een hit bij alle doelgroepen, omdat de artieste fenomenale routines vertoont die haar mogelijkheden benadrukken als niet alleen een artiest, maar ook als een atleet. De verbluffende show bevat bewegingen op de paal in combinatie met elementen uit gymnastiek, contorsie en acrobatiek. Het publiek ervaart een acrobatisch-dans uitvoering, die elegant is en veel dynamische elementen met snelle spins rond de paal bevat. Dit is dus geen paaldans show waar meer de sensuele aspecten worden benadrukt en weinig trucs. De acrobate benadrukt juist de atletische mogelijkheden wat op een paal mogelijk is.

Boekingen Acrobatic Paaldans

Deze paalshow, die goed geschikt is voor een breed scala aan evenementen. De perfecte keuze voor bijvoorbeeld galadiners, ceremonies, zakelijke diners en feesten. De vrijstaande paal is ook zeer geschikt voor kleine locaties.

Acrobatic Paaldans boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Acrobatic Paaldans te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Acrobatic Paaldans wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Acrobatic Paaldans viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Acrobatic Paaldans online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Acrobatic Paaldans boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Acrobatic Paaldans kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Acrobatic Paaldans boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!