Boy Looijen boeken?

Boy-Looijen-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Boy Looijen boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Boy Looijen

Boy is opgegroeid in de omgeving van Amsterdam, daar is hij begonnen in de sportvereniging LH te Krommenie op de leeftijd van 9 jaar. Één jaar later kwam hij voor de eerste keer in aanraking met het Rhönrad. Een paar jaar laten won hij zijn eerste medaille op de Wereld Kampioenschappen 2007. Na dit grote succes kwam hij in aanraking met Corpus Acrobatics in Amsterdam waar hij zijn acrobatische vaardigheden verder heeft ontwikkeld in talloze disciplines. In 2011 deed Boy voor de 3de keer mee aan de Wereld Kampioenschappen en won hij als eerste Nederlander de gouden medaille. Naast wedstrijden en shows is Boy succesvol als coach. Sinds 2008 is hij één van de hoofdtrainers in Nederland. In de herfst van 2011 deed Boy mee aan de TV show “Hollands got Talent” en werd 2de. Sony Music Entertainment heeft hem een contract aangeboden na deze show. Dit succes heeft zijn sport goed gepromoot en daardoor shows gegenereerd.

Boekingen Boy Looijen

Kort daarna kwam Boy samen met Laura en hebben ze samen “Wheel Sensation” opgericht. Sindsdien staan de twee samen op het podium in het binnen- en buitenland. Parallel bleef Boy geconcentreerd op de competitiesport en won 4 medailles op de WK in Chicago in 2013 en nog eens 3 medailles op de WK in Italië in 2015. In aanvulling op wedstrijden, shows in theaters en circus, tournees op cruiseschepen en zakelijke evenementen geeft Boy privé-lessen en workshops in hun eigen studio “Circus

Kom in de stemming

Boy Looijen boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Boy Looijen te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Boy Looijen wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Boy Looijen viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Boy Looijen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Boy Looijen boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Boy Looijen kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Boy Looijen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!