Cirque Colorique boeken?

cirque colorique boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. live muziek

Cirque Colorique boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Cirque Colorique

De allervrolijkste act van de wereld, Cirque Colorique is ook dit jaar te boeken. Een circusdirecteur op stelten, muzikanten (en dus livemuziek) en een paar artiesten. Het kleinste circus van de wereld kan mobiel ingezet worden als een act zonder podium, al bestaat de kans dat ze zelf een podium vinden en dan zomaar een voorstelling gaan spelen.

De kleinste circusparade ter wereld… is onderweg! Maar waarheen?

De spreekstalmeester zoekt een geschikte plek voor het volgende spectaculaire optreden van zijn circusparade. Met zijn reusachtige benen heeft hij een goed uitzicht. De muzikanten warmen hun instrumenten op, de jongleurs en acrobaten hun spieren. Een groepje mensen bij elkaar, de directeur heeft zijn toeschouwers gevonden. Dames en heren, hooggeëerd publiek, piste vrij voor… CIRQUE COLORIQUE!

Boekingen Cirque Colorique

Cirque Colorique is een rondlopende animatie met 5 tot 9 spelers: circusdirecteur op stelten, muzikanten, jongleurs, acrobaten en/of hoelahoep-danseres. Waar mogelijk mag het publiek meespelen in hun optredens. Wie doet ere mee? Pak die kegels of klim op een acrobaat. Alles wordt heerlijk ondersteund door vrolijke live muziek. Het kan dit kleurrijke gezelschap niet bont genoeg zijn.

In overleg zijn ook andere samenstellingen en kostuums mogelijk.

Kom in de stemming

Cirque Colorique boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Cirque Colorique te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Cirque Colorique wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Cirque Colorique viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Cirque Colorique online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Cirque Colorique boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Cirque Colorique kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Cirque Colorique boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!