Urban E-Motion boeken?

Urban E motion boeken
icon-clock

Tijdsduur

5 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Urban E-Motion boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Urban E-Motion

Urban e-Motion is dé Urban crew die het verschil maakt en het publiek in verwondering met energie en een grote glimlach op het gezicht weer achter laat. Niet voor niets was Urban e-Motion de openingsact van Kerstcircus Ahoy 2012 waarbij ze voor duizenden mensen publiek deze magnifieke locatie op stelten hebben gezet!

Verschillende Urban Sport disciplines

De crew bestaat uit een prachtige combinatie van toptalenten van verschillende Urban Sport disciplines zoals streetdancers, breakdancers, freerunners, freestyle voetballers, freestyle basketballers en Nederlands grootste BMX fietsartiest, Dez Lost BMX!

Boekingen Urban E-Motion

Urban e-Motion is inzetbaar voor dynamische openingsshow’s voor congressen en feesten, familiedagen en viering jubilea, entre-acts voor de overgang van diner naar feest of tijdens Kick Off events, als publiektrekkers op beurzen, bij productintroducties of als onderdeel van campagnes en roadshows! Urban e-Motion is ook te boeken voor clinics en demonstraties, één crew met vijf verschillende workshops.

Hedendaagse energieke muziek

De show is een verrassende choreografie op hedendaagse energieke muziek – zonder krachttermen- waarbij plezier, enthousiasme, discipline, samenspel, sport, samenwerking en individueel talent centraal staat!

Enkele recente opdrachten

 • Global Sales Kick Off van de De Lage Landen in Lissabon;
 • Kerstcircus Ahoy ;
 • Opening Nieuwe Reizigerspassage Rotterdam Centraal Station;
 • Doorlopende clinics en show’s heropening winkelgebied Zaailand in Leeuwarden;
 • Entre-act Award uitreiking groot uitzendbureau;
 • Tussenact personeelsfeest Rabobank;
 • Entre-act Kick Off nieuwe jaar groot uitzendbureau.

Kom in de stemming

Urban E-Motion boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Urban E-Motion te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Urban E-Motion wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Urban E-Motion viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Urban E-Motion online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Urban E-Motion boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Urban E-Motion kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Urban E-Motion boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!