Friends Crw boeken?

Friends Crw boeken
icon-clock

Tijdsduur

5 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Friends Crw boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Friends Crw

Friends Crw, inderdaad jaren geleden begonnen als vriendengroep met een enorme passie voor het freerunnen en Mixed Martial Arts, is uitgegroeid tot een professionele top Crew! Het is dé crew die deze twee hedendaagse en originele sporten tot in de puntjes beheerst en niet alleen hoge ogen scoort binnen de Europese Urban scene maar wie bij uitzondering ook zeer ervaren is in het neerzetten van show’s met een choreografie welke niets inlevert op de authenticiteit van de sport en leefwijze.

Geschikt voor elke doelgroep

Friends Crw is inzetbaar voor openingsact’s, guerilla acts, demonstraties, clinic’s, producties op maat en in combinatie met andere Urban sporten. Zowel voor de corporate events als publieksevenementen hebben zij show’s en programma’s die geschikt zijn voor de betreffende doelstelling en doelgroep. Regelmatig worden de mannen ingezet voor campagnes van ‘brands’ die jongeren willen bereiken of zich een jeugdiger of stoerder imago willen aanpassen.

Freerunning is de kunst van het verplaatsen

Freerunning is de kunst van het verplaatsen. Dus je gaat van punt A naar punt B en ondertussen maak je gebruik van je omgeving om verschillende trucs te doen, zoals salto’s, vault en nog veel meer tricks. de filosofie achter freerunning is dat je vloeiend moet zijn als water. Je herkent een goeie freerunner dan aan een mooie ‘flow’ hij begeeft zich over de obstakels als ze daar zijn neergezet zodat hij die trucs daar kan doen.

Uitten in movement

Tricking is een underground vorm van expressie wat van oorsprong van Martial Arts komt. Bij Tricking is het doel jezelf te uitten in movement. Tricking heeft veel invloeden van andere sporten zoals bijvoorbeeld Wushu, Karate, capoeira, breakdance, acrobatiek, turnen enz. Bij tricking zijn er geen regels iedereen doet zijn eigen ding op zijn eigen manier.

Boekingen Friends Crw

Friends Crw combineert en heeft combo’s, tricks, jumps en flips waar uw doelgroep gegarandeerd van in beweging komt!

Kom in de stemming

Friends Crw boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 9 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Friends Crw te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Friends Crw wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Friends Crw viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Friends Crw online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Friends Crw boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Friends Crw kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Friends Crw boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!