Afrikaanse Percussiegroep Mam Bambe boeken?

afrikaanse percussiegroep mam bambe boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Afrikaanse Percussiegroep Mam Bambe boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Afrikaanse Percussiegroep Mam Bambe

Mam Bambe is een culturele organisatie van Senegalese artiesten woonachtig in Nederland en België. Alle leden hebben hun muziek- en dansopleiding gehad in hun griotfamilie en/of het Nationale Ballet van Senegal.

Sinds de artiesten wonen en werken in de Benelux, geven ze wekelijks percussie- & danslessen en verzorgen ze demonstraties voor uiteenlopende gelegenheden.

Boekingen Afrikaanse Percussiegroep Mam Bambe

De dansers en danseressen van Mam Bambe worden tijdens een optreden live begeleid op traditionele West Afrikaanse percussie-instrumenten. In sommige bezettingen is ook het mogelijk de percussionisten te vervangen door een ballafonist, kora-speler en tama-speler.

In prachtige traditionele kostuums en met veel energie en liefde neme nde artiesten hun publiek mee op een reis door West-Afrika om hen te laten genieten van de muzikale tradities van de veelzijdige culturen die dag deel van het continent rijk is.

Een imponerende, energieke show!

Kom in de stemming

Afrikaanse Percussiegroep Mam Bambe boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Afrikaanse Percussiegroep Mam Bambe te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Afrikaanse Percussiegroep Mam Bambe wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Afrikaanse Percussiegroep Mam Bambe viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Afrikaanse Percussiegroep Mam Bambe online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Afrikaanse Percussiegroep Mam Bambe boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Afrikaanse Percussiegroep Mam Bambe kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Afrikaanse Percussiegroep Mam Bambe boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!