Percussive Acoustisch boeken?

percussive boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Percussive boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Percussive Akoestisch

Een show met ritme. Deze 3 jonge enthousiaste jongens brengen een enerverende show op alle mogelijk ritme instrumenten. U zult versteld staan van hetgeen wat uw oren bereikt…

Percussive Versterkt

Er worden drie drumstellen opgebouwd, grote trommels, kleine percussie instrumenten en zelfs kliko’s horen tot het standaard instrumentenpakket. Een korte showact, opening of gast optreden zij nslechts enkele mogelijkheden van deze groep. Ook is het mogelijk dat zeen show verzorgen op producten/materialen van de opdrachtgever. Optreden is versterkt en op het podium. Inclusief technicus en monitoring. Voorkeur van podium afmeting is 7 x 5 meter.

Boekingen De Schoonmakers

Beginnend als 3 nonchalante schoonmakers bij de ingang aan het vegen zijn. Het vegen veranderd in een waar muziekstuk. Later op de avond gaan de tafels opruimen met kliko’s, het dichtklappen van de kliko’s gaat ook ritmisch wat uitloopt tot een sensatie.

Air Percussive

De 3 jonge enthousiaste drummers van Percussive geven hun beste kunnen weg op drumgebied, akoestisch of ondersteund. Maar dit keer blijven ze niet met beide benen op de grond, de drumgeluiden komen uit de lucht, waar de jongens bevestigd zijn aan een speciale constructie. Inclusief kraan, op- en afbouw, constructie en geluid met technici.

Percussive is ambulant, op podium, akoestisch en versterkt te boeken! Basisbezetting is 3 percussionisten, maar uitbreiding is ook mogelijk!

Percussive Acoustisch boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Percussive te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Percussive wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Percussive viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Percussive online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Percussive boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Percussive kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Percussive boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!