Afrikaanse Percussiegroep Sene Percu boeken?

afrikaanse percussiegroep sene percu boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Afrikaanse Percussiegroep Sene Percu boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Afrikaanse Percussiegroep Sene Percu

Sene Percu is de imposante percussiegroep van Abdulaye ‘Oké’ Sene, die bestaat uit louter topartiesten.

De groep speelt traditionele ritmes, Senegalees en Malinke, en eigen composities. Het optreden bestaat uit percussie, zang en dans. Er wordt gebruik gemaakt van instrumenten zoals djembé en doundoun, maar ook minder bekende instrumenten zoals bougarabou en asico zijn in de arrangementen terug te vinden.

Boekingen Afrikaanse Percussiegroep Sene Percu

Een optreden van Sene Percu staat garant voor een Afrikaans percussie spektakel waarbij zowel óp als vóór het podium veel energie vrijkomt. Traditie, creativiteit en vernieuwing gaan hand in hand. Een optreden van deze groep staat dan ook garant voor muzikale verrassingen.

Kom in de stemming

Afrikaanse Percussiegroep Sene Percu boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 14 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Afrikaanse Percussiegroep Sene Percu te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Afrikaanse Percussiegroep Sene Percu wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Afrikaanse Percussiegroep Sene Percu viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Afrikaanse Percussiegroep Sene Percu online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Afrikaanse Percussiegroep Sene Percu boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Afrikaanse Percussiegroep Sene Percu kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Afrikaanse Percussiegroep Sene Percu boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!