Afrikaanse Show boeken?

afrikaanse show boeken
icon-clock

Tijdsduur

15 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Afrikaanse Show boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Afrikaanse Show

Afrikaanse sferen uit de savanne brengen wij tot uiting in onze bezienswaardige Afrikaanse show, vol muziek, dans en interactie. Compleet verzorgd in Afrikaans thema en met Afrikaanse kostuums, nemen wij uw gasten mee in onze wereld.

Geniet van de Afrikaanse muziek en de danseressen. Er is extra aandacht besteed aan de performance, uitstraling en choreografie om uw gasten een perfecte avond te bezorgen. Ook geeft onze Afrikaanse show een kijkje in de geschiedenis van de traditionele Afrikaanse dans.

Boekingen Afrikaanse Show

Passie en enthousiasme straalt van onze dansers en danseressen af. Terwijl de muzikanten u meenemen naar Afrikaanse sferen en uw hart sneller gaat kloppen van de intense muziek, geven de dansers een fantastische en spetterende show weg.

De Afrikaanse show is een aanrader als openingsact of als hoofdact en kan gecombineerd worden met andere acts of shows.

Mogelijkheden met Afrikaanse Show

  • Vier artiesten met cd 1 x 5 minuten = 1 Afrikaanse show + 10 minuten Braziliaanse Show
  • Vijf artiesten met cd 1 x 5 minuten = 1 Afrikaanse show + 10 minuten Braziliaanse Show
  • Tien artiesten met cd 1 x 5 minuten = 1 Afrikaanse show + 10 minuten Braziliaanse Show

Afrikaanse Show boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 13 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Afrikaanse Show te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Afrikaanse Show wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Afrikaanse Show viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Afrikaanse Show online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Afrikaanse Show boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Afrikaanse Show kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Afrikaanse Show boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!