Capoeira Braziliaanse Vechtdans boeken?

capoeira braziliaanse vechtdans boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Capoeira Braziliaanse Vechtdans boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Braziliaanse Vechtdans Capoeira

Zonder winnaar of verliezer is Capoeira een vredige, maar bewonderenswaardige vecht- en battle dans. Met swingende en acrobatische bewegingen laten onze Braziliaanse dansers een samenspel zien van samensmeltende choreografie waarin ze elkaar steeds net niet raken. In het midden van het Capoeiraspel kunnen zich een aantal muzikanten bevinden, die de choreografie perfect uitvoeren.

Het is een spel, waardoor er geen winnaar of verliezer is. Toch is het een spannende dans, waarbij de dansers elkaar uitdagen tot een creatief schouwspel. Capoeira heeft een perfecte balans tussen dans, muziek en vermaak. Ideaal om uw gasten te vermaken. Zij zullen onder de indruk zijn van dit spetterende schouwspel.

Boekingen Braziliaanse Vechtdans Capoeira

Capoeira is een zwierige, spannende en uitdagende dans. De opzwepende muziek geeft een extra dimensie aan het spel. De dansers brengen u mee naar een nieuwe wereld van dans, muziek en theater.

Als openingsdans, openingsact of als hoofdact is deze Capoeira een perfecte act voor ultiem vermaak. Zeer geschikt voor onder meer bedrijfsfeesten, evenementen, verjaardagen, jubilea en privéfeesten.

Capoeira Braziliaanse Vechtdans boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Capoeira Braziliaanse Vechtdans te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Capoeira Braziliaanse Vechtdans wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Capoeira Braziliaanse Vechtdans viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Capoeira Braziliaanse Vechtdans online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Capoeira Braziliaanse Vechtdans boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Capoeira Braziliaanse Vechtdans kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Capoeira Braziliaanse Vechtdans boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!