Alice DJ boeken?

alice dj boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Alice DJ boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Alice DJ

Het begon allemaal in 1999 toen een groep Nederlandse jonge deejays en getalenteerde producers hun vrije samenwerking zagen uitmonden in een project dat wereldwijd meer dan een miljoen albums en 5 miljoen singles verkocht.

Het controversieel getitelde album “Who Needs Guitars Anyway?” bracht niet minder dan 5 internationale hits voort: Will I Ever (UK #7), The Lonely (UK #16), BAck in my Life (UK #4), Celebrate our Love (UK #17) en Better Off Alone (UK #2).
Andere landen waar Alice Deejay de hitlijsten verpletterde, waren Duitsland, Frankrijk, Zuid-Afrika, Australië, Zweden, Noorwegen, Denemarken, België, Nederland, Spanje, Portugal en Canada.

Nieuwe wegen opende

In 2002 besloten de energieke frontvrouw Judy en de ‘achter de schermen’ leden van de groep ermee te stoppen. Ze blijven natuurlijk voor altijd lid in ons hart.

De hits van Alice Deejay bleven echter altijd favoriet bij de air- en clubspelers. Toen was er in 2013 iets in de lucht, Shakira belde. Ze werkte aan haar nieuwe album en wilde een nieuwe versie van “Better Off Alone” opnemen. Maar liefst een maand later; David Guetta aan de telefoon, die net klaar is met het opnemen van ‘Play Hard’ Ne-Yo en Akon, en toestemming vraagt om de ‘killer hook’ op te nemen van ‘Better Off Alone’. Met als resultaat weer een wereldwijde hit voor David en hernieuwde aandacht voor Alice Deejay..

Boekingen Alice DJ

Dus wat nu… Alice Deejay is weer actief met een nieuwe stem en gezicht, Amsterdamse DJ en zangeres Ilona, geleid door… de grondleggers van de groep! Dus het zit allemaal in de familie. Oh, en een iets kortere naam… Alice DJ.

Beschikbaar voor 100% liveshows met de originele Alice DJ-hitsingeles en met krachtige medleys en live mashups die de beste dancehits uit de jaren ’90 en ’00 vieren.

Kom in de stemming

Alice DJ boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Alice DJ te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Alice DJ wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Alice DJ viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Alice DJ online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Alice DJ boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Alice DJ kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Alice DJ boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!