Dj Jurgen boeken?

Dj-Jurgen-boeken
icon-clock

Tijdsduur

90 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dj Jurgen boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Dj Jurgen

Al op zijn 12e werkte Jurgen Rijkers voor het Delftse piratenstation El Dorado. Toen hij 16 jaar was werd hij radio jock bij Radio Stad Den Haag wat 24 uur per dag dance ten gehore bracht. Vervolgens presenteerde hij nachtprogramma’s op Radio Veronica en reisde hij het land door met de Veronica Drive In Show. Ook heeft hij voor de VARA en AVRO radioprogramma’s geproduceerd. Daarna volgden Radio 10 en Extra 108 en nu dus Fresh FM. Radio maken is altijd al een grote liefde geweest van Jurgen.

Boekingen Dj Jurgen

Internationale bekendheid verwierf hij echter vooral als deejay en producer. Hitsingles als ‘Better Off Alone’ en ‘Higher & Higher’ resulteerden in optredens in clubs in binnen- en buitenland en op dance events als Innercity, Trance Energy, Impulz, Mystery Land en Dance Valley. Kort erop kwam er een nieuwe track uit van Jurgen ‘Wicked Ways’! De nieuwe clubplaat verwacht van Jurgen ‘Boyzz’ wordt binnenkort verwacht. Dj Jurgen is ook de drijvende kracht achter Alice Dj, die ook wereldwijd scoorde.

Kom in de stemming

Dj Jurgen boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dj Jurgen te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dj Jurgen wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Dj Jurgen viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Dj Jurgen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dj Jurgen boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Dj Jurgen kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Dj Jurgen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!