Andreas Gabalier Imitator boeken?

andreas gabalier imitator boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

icon-notice

Opmerking

Excl. eventuele hotelkosten

Andreas Gabalier Imitator boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Andreas Gabalier Imitator

Al vanaf zijn twaalfde jaar staat Kevin op het podium en was hij al snel geliefd bij het publiek. Hierdoor geïnspireerd, is hij tijdens zijn studietijd zanglessen gaan volgen en leerde hij tevens accordeon spelen. Tijdens een vakantie aan de Oostzee trad hij op samen met een paar vrienden en zong hij spontaan het nummer ‘I sing a Liad für di’ waarop het publiek zeer enthousiast reageerde. Zo ontstond het idee om op te gaan treden als Andres Gabalier Double.

Boekingen Andreas Gabalier Imitator

Kevin maakte zich onder begeleiding van een vocal trainer het Steirische Oostenrijkse dialect eigen en ontwierp hij een eigen speciale Andreas Gabalier Double show. De visuele en vocale gelijkenis met zijn idool vielen niet meer te ontkennen en zo werd dit avontuur het begin van een grote carrière. Kevin staat namelijk sinds hij dit project begon, wekelijks op alle grote podia in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Luxemburg en Nederland.

Kom in de stemming

Andreas Gabalier Imitator boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Andreas Gabalier Imitator te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Andreas Gabalier Imitator wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Andreas Gabalier Imitator viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Andreas Gabalier Imitator online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Andreas Gabalier Imitator boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Andreas Gabalier Imitator kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Andreas Gabalier Imitator boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!