Annet Nikamp boeken?

annet nikamp boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

Annet Nikamp boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Annet Nikamp

Rond 1998 is Annet Nikamp begonnen met op te treden als zangeres. Een aantal jaren als leadzangeres in een top 100 band, maar ook als solozangeres. Sinds 2005 is het besluit genomen, in overleg met een platenmaatschappij, om solo verder te gaan in het Nederlandstalige circuit. Vanaf die tijd is haar carrière in een stroomversnelling geraakt. Een tijd van samenwerken met diverse bekende producers en collega artiesten brak aan, met als resultaat een aantal cd singles en een heus album met 13 Nederlandstalige nummers. Al deze nummers werden ook in radio- en tv- land goed ontvangen en haar nummers krijgen nog steeds veel airplay.

Op dit moment is de Nijverdalse Annet Nikamp regelmatig te horen op de Nederlandse radiostations. Ook komen haar videoclips regelmatig langs bij TV Oranje, TROS Sterren.nl, RTV Oost, TV Limburg et cetera.

Dat Annet’s “Smile Rock” nummers aanslaan bij het grote publiek, blijkt uit de waardering die ze kreeg met haar nummers. In 2008 stond ze met het nummer “Op reis naar het verlangen” hoog in de Nederlandstalige Top 100 aller tijden bij RadioNL. Ook haar volgende 2 nummers, “Stop de tijd!” en “Dokter dokter”, stonden opnieuw in 2009 in deze lijst genoteerd.

Boekingen Annet Nikamp

Door het grote aanbod van zangers en zangeressen is het des te moeilijker om op te vallen met je nummers. Bijna iedereen brengt hetzelfde genre op het podium. Daarom heeft Annet in het najaar van 2008 besloten om verder te gaan met de zogenaamde “Smile Rock”. Het is een combinatie van een stevige rock muziek met daarbij een Nederlandstalige soms (komische) tekst. Hiermee hoopt ze zichzelf te kunnen onderscheiden van de andere collega. Iets wat direct met het 1e nummer van Annet in dit genre al goed lukte. Het beste bewijs gaf RadioNL. Het nummer “Op reis naar het verlangen”, een cover van Amy Winehouse, kwam hoog binnen op de playlist en werd zo’n 300 keer gedraaid binnen 3 maanden. Ook stond Annet met dit nummer 20 dagen achtereen in de dag Top 5 bij RadioNL.

De daarop volgende 2 cd singles werden door het Nederlandstalige geliefde publiek ook erg goed ontvangen. De videoclip van “Stop de tijd!”, een cover van Knock on wood, kwam als nummer 1 op de playlist van TV Oranje binnen. Wederom een bewijs dat men toe was aan eens iets nieuws binnen het Nederlandstalige genre. De vele positieve reacties op haar laatste single “Dokter dokter” gaven de bevestiging om met dit “stevige” werk door te gaan

Kom in de stemming

Annet Nikamp boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Annet Nikamp te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Annet Nikamp wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Annet Nikamp viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Annet Nikamp online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Annet Nikamp boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Annet Nikamp kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Annet Nikamp boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!