Yosee boeken?

Yosee-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Yosee boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Yosee

José van Uden, Yosee, geboren op 10 januari 1970 in ”s-Hertogenbosch. Altijd als kind al gefascineerd door de muziek en won op jonge leeftijd al veel talentenjachten. Tijdens haar vakantie in Gran Canaria, is ze in contact gekomen met John Meier en heeft met hem daar het duet “You’ve got a friend” gezongen. In 2007 heeft ze voor een regionaal Tv-programma een duet gezongen met Frank Verkooyen. Dit was op YouTube geplaatst en daar zijn enorm veel reacties op gekomen. Yosee kreeg de smaak te pakken en daarmee begon haar loopbaan als zangeres.

Het podium gedeeld met grote namen

Yosee zingt Nederlands en Engelstalig en is daardoor een geweldige Allround zangeres. Ze heeft met regelmaat op het podium gestaan met grote namen uit de Nederlandse muziek waaronder Wolter Kroes, Django Wagner, Jeroen van de Boom, Peter Beense, LA the voices, Glennis Grace, Sieneke, René Schuurmans en vele andere o.a. tijdens het levenslied in Tilburg, Den Bosch, voorprogramma van Dré Hazes en is jarenlang een vertrouwd gezicht tijdens de RadioNL zomertoer. Andere hoogtepunten zijn het levenslied gala in Ahoy Rotterdam, Mega Piraten Festijn, Bloed, Zweet & Tranen bij SBS6 het winnen van de Koos Alberts Award en vele andere…

Een aantal jaar geleden zat ze zelfs bij de laatste 10 finalisten om als 4e topper in de Arena te staan.

Boekingen Yosee

In 2014 heeft Yosee haar debuutalbum gereleased waar een aantal stukken van de meester Peter Koelewijn op te vinden zijn. De Laatste wapenfeiten zijn “Jouw Ritme”, “Zo mooi als jij”, “Nu en voor altijd” en “Mannen”.

De jaren erop brengt ze jaarlijks leuke singles uit die door het hele land goed beluisterd
worden. In 2022 brengt ze de single ‘Helemaal Gehad Met Jou’ uit, waarmee ze een echte kroegenplaat in
handen heeft. Yosee heeft een breed repertoire waardoor ze inzetbaar is op exclusieve
bedrijfsfeesten, grote festivals en in gezellige kroegen.

Yosee is bekend van:

  • ‘Jouw Ritme’ (>100.000 views op Youtube)
  • Singles als, ‘Helemaal Gehad Met Jou’, ‘Eindeloos’, ‘1000 Dromen Ver’.
  • TV programma Bloed Zweet & Tranen

Yosee zegt enorm te genieten van deze droom. “Het is iets, wat ik al van jongs af aan al wil doen”. En ze hoopt nog heel lang door te mogen gaan met haar droom.

Kom in de stemming

Yosee boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 13 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Yosee te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Yosee wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Yosee viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Yosee online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Yosee boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Yosee kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Yosee boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!