Jolanda Zoomer boeken?

Jolanda-Zoomer-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Jolanda Zoomer boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jolanda Zoomer

Jolanda Zoomer kreeg in 2004 landelijke bekendheid dankzij het TROS tv-programma “Een Ster In 40 Dagen”. In de periode na het programma verschenen de succesvolle singles: “Mannen hebben honger” en “Dat ding eruit!”. In de lente van 2010 verschijnt op haar nieuwe platenlabel ‘Berk Music’ de single: “Ik wil zo graag altijd bij jou zijn”. Dit nummer is een groot succes en krijgt een goede notering in de Mega Top 100 en in de RADIONL top 30. Daarnaast wordt de videoclip zeer veel gedraaid.

Weer in de wolken

In oktober van 2010 verschijnt de single: “Weer in de wolken” van Jolanda Zoomer. Op de releasedatum bevindt Jolanda Zoomer zich in Afghanistan waar zij een aantal zeer succesvolle optredens doet voor niet alleen de Nederlandse, maar ook de Amerikaanse militairen.

Boekingen Jolanda Zoomer

In het voorjaar van 2011 is Jolanda Zoomer druk in de weer met de opnames van haar nieuwe cd-album dat op pinksterzondag 2011 wordt gepresenteerd. Meteen na de presentatie komt het album, met als titel: “Verliefd voor altijd”, hoog binnen in de album top 100. De single “Dans nog een keer met mij”, wordt een grote hit. In September van 2011 verschijnt de single “Ik ben gelukkig zonder jou”. Ook oogst Jolanda Zoomer nationale waardering door haar nominatie als “Beste Zangeres” voor de Buma Awards. Optreden is Jolanda’s lust en leven. Op het podium voelt Jolanda Zoomer zich als een vis in het water. De interactie met het publiek geeft haar energie. Haar optredens zijn altijd zeer succesvol en overal waar zij komt wordt zij teruggevraagd!

Kom in de stemming

Jolanda Zoomer boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
765 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jolanda Zoomer te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jolanda Zoomer wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jolanda Zoomer viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jolanda Zoomer online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jolanda Zoomer boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jolanda Zoomer kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jolanda Zoomer boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!