Aqua boeken?

aqua boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Aqua boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Aqua

Aqua is een Deens-Noorse Eurodance-muziekgroep, vooral bekend van hun multi-platina crossover single “Barbie Girl” uit 1997. De groep werd opgericht in 1989 en behaalde eind jaren negentig en begin 2000 wereldwijd crossover-succes. De groep bracht drie albums uit: Aquarium in 1997, Aquarius in 2000 en Megalomania in 2011. De groep verkocht naar schatting 33 miljoen albums en singles, waarmee ze de meest winstgevende Deense band ooit zijn.

De Aqua-singles wisten de Top-10-positie te bereiken in een aantal landen waar Europese popacts normaal niet zouden slagen, waaronder de Verenigde Staten, Canada, Brazilië, Australië en Japan. De groep wist de UK Singles Chart te overtreffen met drie van hun singles.

Boekingen Aqua

De bandleden zijn vocalisten Lene Nystrøm en René Dif, toetsenist Søren Rasted en gitarist Claus Norreen. Tijdens hun splitisng bereikten Nystrøm, Dif en Rasted allemaal solo-hitlijstne, en norreen bleef in de muziekindustrie het materiaal van andere artiesten remixen. Tijdens een persevenement op 26 oktober 2007 kondigde de groep een reünietour aan, evenals de release van een verzamelalbum met nieuw materiaal. Hun derde album, Megalomania, werd uitgebracht op 3 oktober 2011.

Kom in de stemming

Aqua boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Aqua te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Aqua wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Aqua viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Aqua online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Aqua boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Aqua kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Aqua boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!