Cappella boeken?

cappella boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Cappella boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Cappella

Bekend als een van de grootste dansacts in Europa hadden ze 9 top-10 hits en drie nummer een hits met: ‘U GOT 2 LET THE MUSIC’, ‘MOVE ON BABY’ en ‘U & ME’.

Cappella stopte in 1999, maar de muziek leefde nog steeds voort bij deejays en producenten van over de hele wereld, die hun nummers samplen en mixten.

Oorspronkelijke producent en maker van Cappella, Gianfranco Bortolotti (Media Records) werkte samen met Marcus & Lis, UK Award Winning UK Performers, die in 2009 succes hadden met hun debuutsingle, de officiële UK Top 20 midweek haalden, en hit No1 op Spotify voor de meeste afgespeelde binnen 24 uur.

Boekingen Cappella

Marcus & Lis zijn de afgelopen jaren een van de drukste live-acts in het Verenigd Koninkrijk geweest en hebben voor meer dan 100 liveshows per jaar op evenementen en festivals opgetreden voor duizenden mensen.

2019 is een groot jaar voor Cappella en Gianfranco Bortolotti planned nu een nieuwe single voor de toekomst …

Kom in de stemming

Cappella boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
789 beoordelingen Laatste beoordeling: 17 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Cappella te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Cappella wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Cappella viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Cappella online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Cappella boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Cappella kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Cappella boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!