Baggio boeken?

Baggio-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Baggio boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Baggio

Baggio tevens componist, producer, multi-instrumentalist maar bovenal een geboren entertainer. Samen met zijn familie heeft Baggio in zijn jeugd veel gereisd en dat was voor hem een geweldige manier om vele culturen te ervaren en vooral veel verschillende type mensen te ontmoeten. Zijn allereerste optreden was dan ook op een festival in Hongarije waar hij als zevenjarige jongen het nummer “Viva Las Vegas” (Elvis Presley) moeiteloos ten gehore bracht. Het werd een keerpunt in zijn leven want vanaf dat moment wist Baggio precies wat hij wilde doen in zijn leven: Entertainen!

Baggio heeft zichzelf gitaar leren spelen

Baggio heeft zichzelf gitaar leren spelen….zodra hij dat onder de knie had heeft hij daarna piano, drum, bas, en enige andere instrumenten opgepakt. Om zichzelf steeds beter te maken heeft hij wat lessen op een muziekschool gevolgd maar hij werd al snel van die school afgestuurd omdat hij een beetje eigenwijs was.

Baggio is als songwriter zeer actief en gaat altijd op zoek naar vrijwel alle muziekstijlen voor inspiratie; van rock tot pop, van ska tot reggae, van muziek uit de jaren ’60 tot muziek van nu. Hij gek op The Beach Boys, AC/DC, ABBA, Bryan Adams, John Denver, Van Halen.

Boekingen Baggio

Sinds 2012 schrijft Baggio ook liedjes voor andere artiesten en componeert hij ook muziek voor radio- en tv-commercials. Nu is Baggio 18 jaar jong en wil hij maar één ding: De wereld laten genieten van zijn energie,
sound en muziek! Samen zingen en genieten van zijn unieke stijl. Baggio is klaar om we wereld te vermaken met zijn rock, pop, funk style…Baggio Rocks, met zijn jonge en energieke band en samen zijn zij altijd ready to rock,…..

Kom in de stemming

Baggio boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Baggio te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Baggio wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Baggio viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Baggio online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Baggio boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Baggio kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Baggio boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!