Jim van der Zee boeken?

jim van der zee boeken
icon-clock

Tijdsduur

40 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

icon-notice

Opmerking

Winnaar The Voice Of Holland (2018)

Jim van der Zee boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jim van der Zee

Jim leerde al op jonge leeftijd zingen en gitaar spelen. Hij werd geïnspireerd door zijn vader en de muziek die thuis gedraaid werd. Later maakte hij ook samen met zijn vader veel muziek. Nummers van onder andere Ray Charles, Bruce Springsteen, Leonard Cohen, Bob Dylan en Paul Simon vormen tot de dag van vandaag de basis van zijn muzikale bestaan. In 2013 begon Jim aan het Conservatorium van Amsterdam met jazz-gitaar. Een jaar later maakte hij een omslag naar zang. Na het derde jaar besloot Jim ervaring op te doen in praktijk en met zijn camper Europa in te trekken. Hij had tijd nodig om zijn drijfveer terug te vinden en bewuste keuzes te maken. Reizend als straatmuzikant liet hij zich inspireren en verdiende hij genoeg om zijn reis te kunnen betalen. Later maakte hij een soortgelijke reis door Amerika.

‘The Voice of Holland’

Na een jaar van onvergetelijke ervaringen, hervonden inspiratie en opgedane levenslessen pakte hij zijn studie weer op. Daarnaast maakte hij samen met zijn ontdekker en later Personal Manager, Basja Chanowski, een plan. Meedoen aan ‘The Voice of Holland’ maakte daar deel van uit. Vanaf het eerste moment waren de coaches zeer onder de indruk en stal hij de harten van menig kijker. Jim bleef tot het einde toe trouw aan zichzelf en koos passende liedjes met steun van zijn tv coach, zangeres Anouk en Basja. Glansrijk won hij de titel van The Voice of Holland 2018.

Boekingen Jim van der Zee

Ondertussen is Jim een artiest die hard aan de weg timmert. Hij maakt al twee jaar deel uit van het Jellyfish collectief, een broedplaats voor artistieke ontwikkeling. Na zijn overwinning bij the Voice staat men voor hem in de rij. Zijn agenda loopt in razend tempo vol met diverse, mooie aanbiedingen. Van een optreden voor de koning op Koningsdag tot een concert tijdens het festival Concert at Sea. Theatervoorstellingen zijn uitverkocht en ook verschijnt Jim regelmatig in verschillende prime time tv shows waaronder RTL Late Night en Jinek.

Debuutalbum ‘Where I Come From’

Jim is een purist in alles wat hij doet. Hij hoopt in de toekomst, als persoon en met zijn eigen teksten en muziek, zijn publiek te inspireren om onder meer bewuster te leven. Hij wil zich op zijn manier inzetten voor thema’s zoals ongelijkheid, dierenrechten en milieuvervuiling. Om al deze doelen te bereiken maakt Jim samen met zijn team zorgvuldig een plan voor zijn carrière. Hij hoopt daarmee een breed en internationaal publiek aan te trekken. Met zijn debuutalbum ‘Where I Come From’ wil Jim zijn muzikale helden eren.

Kom in de stemming

Jim van der Zee boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jim van der Zee te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jim van der Zee wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jim van der Zee viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jim van der Zee online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jim van der Zee boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jim van der Zee kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jim van der Zee boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!