Isabel Provoost boeken?

isabel provoost boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Akoestisch onversterkt

icon-notice

Opmerking

2e The Voice of Holland (2017) / 2e The Voice Kids (2014)

Isabel Provoost boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Isabel Provoost

Als je naar de rode haren en sproeten kijkt van Isabel, zou je niet denken dat dit meisje al zoveel muzikale stappen heeft gezet met haar twintigjarige leeftijd. Zo zong ze samen met Pascal Jacobsen (Bløf) een duet op Concert At Sea, speelde ze op Radio 538 Koningsdag en vloog ze naar Praag om te zingen met het Praags Philharmonisch Orkest. Het najaar van 2018 brengt een theatertour ‘This Is Me’ voor Isabel en haar band.

Niet ieder meisje van 18 is zo doelgericht bezig met wat haar gelukkig maakt, namelijk: muziek. In haar theatershow vertelt ze over de invloeden van deze uitzonderlijke reis op haarzelf, en wat dat persoonlijk met haar gedaan heeft. In 2014 en 2017 ging ze de uitdaging aan bij The Voice Kids en The Voice werd ze bij beide programma’s tweede. Na het tv-spektakel maakt zij meters met haar band door veel op te treden op o.a. bevrijdingsfestival, Vestrock & Klomppop.

Boekingen Isabel Provoost

2020 vraagt om een nieuwe stap. De diepte ingaan met haar muziek, met haar eígen muziek. Haar zelfgeschreven liedjes vertellen een persoonlijk verhaal geïnspireerd door de struggles die Isabel mee heeft gemaakt ongeacht haar jonge leeftijd. Daarnaast is de Zeeuwse zangeres geselecteerd door Pop aan Zee Gold, een traject dat mogelijkheden geeft haar muzikale reis te onderzoeken en te werken aan eigen repertoire. De twee poppy songs “Home” & “Without You” met invloeden van Sigrid & Jorja Smith zijn te beluisteren op Spotify en worden in april 2020 aangevuld met de rest van haar debuut EP. Deze EP zal gereleased worden tijdens een showcase in Paradiso op 17 april 2020.

Kom in de stemming

Isabel Provoost boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Isabel Provoost te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Isabel Provoost wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Isabel Provoost viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Isabel Provoost online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Isabel Provoost boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Isabel Provoost kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Isabel Provoost boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!