Barry Badpak boeken?

Barry-Badpak-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Barry Badpak boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Barry Badpak

In 2011 braken ze door met hun hit ‘Waar ga je heen met je kamelenteen?’. Vanaf dat moment, is datgene wat begon als een grap, uitgegroeid tot de entertainmentact van nu. Inmiddels is Barry Badpak niet meer weg te denken uit de feest scene en treden ze op van studentenvereniging tot huiskamerconcert en van schuurfeest tot bruiloft. Ze hebben in een uitverkocht Ahoy gestaan en deden samenwerkingen met o.a. Rubberen Henkie, Slechte Grappen XL, Dj Maurice, Marco Kraats en Otto Wunderbar.

Ze zagen de binnenkant van het Glazen Huis en maakten hun eigen musical: Barry Badpak du mjoesikol. Ze hebben soms hun eigen stage op muziekfestivals en zorgen dat iedereen kan genieten van heerlijke hitjes. Als kers op de taart geven ze elk jaar een optreden in hun mooie stadje, op 3 oktober, de mooiste feestdag ter wereld, op de Korenbrug: een hoogtepunt!

Boekingen Barry Badpak

Anno 2019 hebben ze ruim 20 hitjes, allemaal met dezelfde Leidse, feestelijke charme. Ook geven ze elk jaar, ter ere van hun jubileum, een spectaculair feestje genaamd Leiden Ordinair. Dit jaar op 30 november vieren ze weer feest met Leiden Ordinair #9 in Gebr. de Nobel in Leiden. Ze maken muziek, ze schrijven liedjes en natuurlijk treden ze heel veel op. Omdat ze op zo veel verschillende plekken hebben gestaan, kunnen ze makkelijk schakelen en zichzelf aanpassen (oké, een beetje dan) aan het soort evenement. Ze krijgen alle voetjes van de vloer, iedereen host en sjanst en het bier zal rijkelijk vloeien.

Kom in de stemming

Barry Badpak boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
789 beoordelingen Laatste beoordeling: 15 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Barry Badpak te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Barry Badpak wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Barry Badpak viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Barry Badpak online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Barry Badpak boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Barry Badpak kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Barry Badpak boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!